A politikusoktól kérdeznék? (de bárki segíthet)
El vagy tévedve, ember! Nem politikus kell neked, hanem jogász. A politikus, például egy pénzügyminiszter, vagy egy vidékfejlesztési, esetleg csak egy gombnyomkodó bárpárttitkár semmit nem tud egy ilyennel kezdeni.
Perelhetsz, természetesen, de nem sok értelme van, elég komolytalan ügy lenne.
Már ne haragudj, de ilyen elkényeztetett hisztis alak nem lehetsz!
Nem vagyok öreg, 20 éves vagyok, de az "én időmben" például ha valaki játszott a telefonon (akkor jöttek divatba az okostelefonok), akkor a tanár gond nélkül kivágta az ablakon, és senkinek nem jutott eszébe, hogy nem a tanárnak van igaza... Márpedig az sokkal "durvább", mint egy nyamvadt rajz megmutatása.
A tanár hibát követett el.
Nyakon kellett volna, hogy vágjon.
A te személyiségi jogod az, hogy tanulj. Sőt, ez - saját érdekedben - felelősséged is.
A tanáré pedig az, hogy tanítson, az órán a tanítás elemi feltételeit megteremtse. Hol direkt, hol áttételesen, ez már a szakmához tartozik. Ő ezt tette. Te pedig gyerekésszel elhiszel, félreértesz minden mesét, ami a médiából ér, ez téveszt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!