Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A politikusoktól kérdeznék?...

A politikusoktól kérdeznék? (de bárki segíthet)

Figyelt kérdés
Egyszer hazafele a buszon unatkoztam és rajzoltam két drog és alkohol függő bogarat a matekfüzetembe. Másnap a matektanár észrevette és az egész osztálynak megmutatta. Ez szerintem megsérti a személyi jogaimat, be lehet ezért perelni a tanárt és/vagy az iskolát?

2015. dec. 5. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. A tanár perelhetne be, mert sérted a tisztességes munkához való jogát.
2015. dec. 5. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:

El vagy tévedve, ember! Nem politikus kell neked, hanem jogász. A politikus, például egy pénzügyminiszter, vagy egy vidékfejlesztési, esetleg csak egy gombnyomkodó bárpárttitkár semmit nem tud egy ilyennel kezdeni.

Perelhetsz, természetesen, de nem sok értelme van, elég komolytalan ügy lenne.

2015. dec. 5. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ilyen elkényeztetett hisztis alak nem lehetsz!

Nem vagyok öreg, 20 éves vagyok, de az "én időmben" például ha valaki játszott a telefonon (akkor jöttek divatba az okostelefonok), akkor a tanár gond nélkül kivágta az ablakon, és senkinek nem jutott eszébe, hogy nem a tanárnak van igaza... Márpedig az sokkal "durvább", mint egy nyamvadt rajz megmutatása.

2015. dec. 5. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:

A tanár hibát követett el.

Nyakon kellett volna, hogy vágjon.

2015. dec. 6. 02:26
 5/6 anonim ***** válasza:

A te személyiségi jogod az, hogy tanulj. Sőt, ez - saját érdekedben - felelősséged is.

A tanáré pedig az, hogy tanítson, az órán a tanítás elemi feltételeit megteremtse. Hol direkt, hol áttételesen, ez már a szakmához tartozik. Ő ezt tette. Te pedig gyerekésszel elhiszel, félreértesz minden mesét, ami a médiából ér, ez téveszt meg.

2015. dec. 6. 11:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Figyu én azzal hogy hazafele megyek a buszo és rajzolok miért is sértem meg a tanitást?
2015. dec. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!