Fegyvertartásról mit gondoltok?
Mellette vagyok, de ugye mint tudjuk Magyarországon a fegyvertartó az mind pszihopata, és komplexusai vannak, és fegyver kell neki, hogy nagynak érezze magát. A mindenkori kormány meg a népszerűség kedvéért hozza az idióta intézkedéseit, mert a nép azt hiszi, hogy fú de jó lesz a közbiztonság, ha a sok őrülttől elvesszük a fegyver. Közben meg szerintem a közbiztonság romlásáért az általános fegyvertelenség is felelős.
Szóval amíg az országban ilyen paranoid fegyverellenes légkör van, addig ne számítsunk javulásra. Max. kezdeményezzenek a fegyvertartók népszavazást, hogy minden anyaországi magyar kaphasson állampolgárságot a szomszédos országokban (Ausztria és Szlovákia fegyvertartó kánaán, mégsem folyik a vér).
"Miért csak a katonáké legyen az élvezet?Fegyvert mindenkinek!"
Ezt azért ne...
Olyan formában, ahogy a linkben szereplő szövegben van, én is maximálisan mellette állok. De azért egy pisztoly sem mindenható, a legjobb, ha valaki a fegyverviselés mellett ismer valamiféle küzdősportot, vagy harcművészetet is.
08:36
Vetted te a fáradtságot, hogy végigolvasd a linkelt szöveget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!