Akik értetlenkednek, hogy miért van sok felső vezető a zsidók között, azok nincsenek tisztában azzal, hogy mennyi intelligens ember van köztük?
Amennyiben egy társadalomban egy kisebbség a létszámarányától lényegesen (hangsúlyozom LÉNYEGESEN) nagyobb arányban szerepel a felső vezetői rétegben, az egészségtelen - az egészségtelen-t nem ragozom tovább, szerintem érthető.
Képzeljük el, hogy a Magyarországon élő 5%-nyi piréz kisebbség fogalná el a felső vezetői szintet, mondjuk 75%-os mértékben. Szeretnénk a pirézeket, és azt mondanánk, hogy tényleg, ezek milyen tehetségesek, adjunk nekik még több vezetői posztot?
Számomra az a normális, ha a többségi társadalmat túlnyomórészt a többségi társadalomból kiemelkedő személyek vezetik. Nem hívnám ide pl. Bill Gates-t, hogy legyen a miniszterelnökünk, mert ő olyan intelligens. (De Soros Györgyöt se)
Én nem mondanám azt valakiről, hogy intelligens, csak mert más értékteremtő munkáján élősködve jobban megél, mint maga az aki elvégzi a munkát, miközben az értékteremtő meg éhen hal.
Akkor lenne intelligens, ha ismerné a határokat, amiket a gazdatest még elvisel és szimbiózisban élne vele. De ami most megy, az nem erről szól, egyszerű parazitákról beszélhetünk csupán...
4 & 5 :
"más értékteremtő munkáján élősködve"
"amikor valaki féreg módjára berágja magát valahová."
"egyszerű parazitákról beszélhetünk csupán..."
és ti vagytok meglepődve hogy antiszemitanak tart titeket az egész világ ?_
Ennyi disznózsirral meghajtott vadbarmot sem talál az ember sehol máshol.
Leírtam az igazságot és egyből eltünt :D
Úgy látszik félnek a bosszújuk lebukásától ;)
A hazamenetel en már 30 éve túlvagyok
De amint olvasom arrafelé nem sok minden valtozott
"és ti vagytok meglepődve hogy antiszemitanak tart titeket az egész világ ?_ "
Igen, meg vagyok lepődve, hogy ezzel a RÁGALMAZÁSSAL nem akarnak felhagyni egyesek - a világ egy pöttyet túlzás, mert csak azokról van szó, akiknek ez kifizetődő.
Nagyon-nagyon sok ember nem gyűlölködik, nem rekeszt ki, nem bánt senkit, de fel kell hergelni azokat is - mert, mint ahogy ezt egy magyar anyanyelvű, de idegenszívű kitűnő író mondotta vala: "mi jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket". Ez így van, sokkal jobban. És rohadt unalmas már ez az egész. Na pá, nyugodjon mindenki békében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!