Mit tegyek az agresszív fideszes aláírásgyűjtők ellen?
Naponta többször is csöngetnek hogy írjam alá a papírjukat. Meg utcán is megállítanak. De én nem írok alá nekik. Nem akarok belekerülni az adatbázisukba mert nem támogatom őket semmilyen formában.
Már mondtam hogy kihívom a rendőrséget zaklatásért meg feljelentem. De így is jönnek. Mi a megoldás? Tudom erőszakkal nem lehet fellépni mert akkor egyből a sajtóhoz fordulnak, meg amúgy is békésen oldanám meg csak már unom őket.
11: ott helyben sehogy, de masnap megint kikuldik a 2.0s droidot, mert az adatbazisban nincs benne a delikvens.
Nyilvan nem tokugyanaz az alairasgyujto zaklatja ujra meg ujra, az csak emlekszik hogy egyszer mar el lett hajtva a verbe, hanem a droidsereg uj tagja.
A hangyakiralyno ezesetben a kozponti gep adatbazisa, ha oda bekerul hogy mar alairtad, akkor leszallnak rolad a szorgos dolgozok, addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!