Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit tegyek az agresszív...

Mit tegyek az agresszív fideszes aláírásgyűjtők ellen?

Figyelt kérdés

Naponta többször is csöngetnek hogy írjam alá a papírjukat. Meg utcán is megállítanak. De én nem írok alá nekik. Nem akarok belekerülni az adatbázisukba mert nem támogatom őket semmilyen formában.

Már mondtam hogy kihívom a rendőrséget zaklatásért meg feljelentem. De így is jönnek. Mi a megoldás? Tudom erőszakkal nem lehet fellépni mert akkor egyből a sajtóhoz fordulnak, meg amúgy is békésen oldanám meg csak már unom őket.

2015. dec. 1. 09:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Menj le nagyon udvariasan, kérd el az ívet még udvariasabban, majd látványosan kezdd el kigombolni a nadrágodat, hogy kétség e merülhessen fel a szándékodat illetően. Tanulékonyak ők, hamar megértik, mire gondolsz.
2015. dec. 1. 09:47
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Ird ala, aztan bekenhagynak. Ha reklam jon azt meg kidobod.
2015. dec. 1. 09:51
 3/12 anonim ***** válasza:
43%

Kamu adatokkal alá kell írni, hagy örüljenek.

Aztán amikor visszaellenőrzik az adatokat, majd jól pofára esnek, hogy nincs is egymillió aláírásuk, de még csak 100ezer se...

2015. dec. 1. 09:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondod nekik, h már aláírtad láss csodát nem fognak többször jönni... :-)
2015. dec. 1. 10:41
 5/12 anonim ***** válasza:
15%

Benne van a rendszerukben ki irta mar ala, aki meg nem azt b aszogatjak. Jobb a bekesseg, ala kell irni, kulonbne meg bekerulsz valami ellenseges kategoria listaba, aztan lass csodat elkezdenek akadozni az ugyeid allami adminisztracioban, gyarapodni a buntetesek, kocsogolni veled a hivatalok...

Fene se akarja megkockaztatni.

2015. dec. 1. 10:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Engem egyszer zaklattak, közöltem velük hogy más párt szimpatizánsa vagyok, azóta soha nem kerestek meg.
2015. dec. 1. 11:26
 7/12 anonim ***** válasza:
6: majd jol megutod meg a bokadat ezert valamikor valahol, amikor erre mar reg nem fogsz emlekezni...
2015. dec. 1. 13:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Miért nem mondod azt hogy már aláírtad?

Nem mondták még hogy hisztis vagy?

2015. dec. 1. 14:19
 9/12 anonim ***** válasza:
8: gondolod hogy nem tudjak ellenorizni? van ezeknek olyan adatbazisuk hogy meg...
2015. dec. 1. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:

ott helyben hogyan ellenőrzi?

2015. dec. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!