Mit tegyek az agresszív fideszes aláírásgyűjtők ellen?
Naponta többször is csöngetnek hogy írjam alá a papírjukat. Meg utcán is megállítanak. De én nem írok alá nekik. Nem akarok belekerülni az adatbázisukba mert nem támogatom őket semmilyen formában.
Már mondtam hogy kihívom a rendőrséget zaklatásért meg feljelentem. De így is jönnek. Mi a megoldás? Tudom erőszakkal nem lehet fellépni mert akkor egyből a sajtóhoz fordulnak, meg amúgy is békésen oldanám meg csak már unom őket.
Kamu adatokkal alá kell írni, hagy örüljenek.
Aztán amikor visszaellenőrzik az adatokat, majd jól pofára esnek, hogy nincs is egymillió aláírásuk, de még csak 100ezer se...
Benne van a rendszerukben ki irta mar ala, aki meg nem azt b aszogatjak. Jobb a bekesseg, ala kell irni, kulonbne meg bekerulsz valami ellenseges kategoria listaba, aztan lass csodat elkezdenek akadozni az ugyeid allami adminisztracioban, gyarapodni a buntetesek, kocsogolni veled a hivatalok...
Fene se akarja megkockaztatni.
Miért nem mondod azt hogy már aláírtad?
Nem mondták még hogy hisztis vagy?
ott helyben hogyan ellenőrzi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!