Miért nem lehetséges a bűnöző alkatú, de még bűncselekményt el nem követett (pusztán POTENCIÁLIS bűnelkövető) egyének kiszűrése a társadalomból egzakt módon?
"Kérdező, szerinted egy ilyen intézkedésnél hogy tudnák kikerülni azt, hogy fasiszta/rasszista nézetek alapján döntsék el, ki lehet bűnelkövető?...
Hát ez az.
Az, aki egy ilyen tesztet lefuttat, vitán felüli kell hogy legyen ! A rasszizmus/fasizmus kideríthető, ha egy ilyen illetőn magán futtatnánk tesztet. Ezen kívül a rasszisták meglepően nyíltan fel szokták vállalni a nézeteiket, ugyanígy a fasiszták is, nézzük csak meg a történelmet, hallgassuk meg egynémely ilyen csoport retorikáját, képviselőit, nem szokták ezt a meggyőződésüket titkolni azok, akik valóban veszélyt jelenthetnének ártatlan emberekre. Akik titkolják, azok nyilván lebuknának maguk is egy ilyen, kellően megbízható és alapos személyiségtesztelésen, hogy valójában rasszisták/fasiszták, máskülönben hogyan is ülhetnének bizalmi helyzetben ..? Jogos lenne a kérdésfelvetés, de én határozottan személyiségbeli, és NEM fizikai jellemzők ellenőrzésében gondolkodom ! Ne láss bele semmi olyat a kérdésbe, amit én nem írtam bele !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!