Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ennyire halott Magyarors...

Miért ennyire halott Magyarországon a politika?

Figyelt kérdés

Nézem most a Hitler: a Gonosz születése című filmet és egyből feltűnik, hogy tömve vannak a termek, ahol szónokol.

Még 6-7 éve olvastam a Mein Kampf-ot és abban is az volt, hogy ezrek tódultak a beszédeire heti rendszerességgel(!) és rengeteg embernek beszélt, a komcsik is megrendezték a saját tüntetéseiket és felvonulásaikat több tízezer emberrel, lángoltak az eszmék, összecsaptak az elvek egymással. És ez csak egy város volt, mégpedig München.

Ehhez képest nálunk mi van? Van egy kis orbánozás meg gyurcsányozás, pedig normális embernek mindkettő hiteltelen politikus. Ja, meg itt retteg mindenki a III. világháborútól, amikor azt sem tudja, hogy az milyen szintű konfliktust jelentene, de azért mondja agyatlan módon, mert valami hú de keményet akar mondani egy világháború emlegetésével.

Szánalmas...

2015. nov. 20. 19:31
 1/2 A kérdező kommentje:
Ennyi Magyarországon a politikai élet. Aztán szép lassan csúszunk a süllyesztőbe.
2015. nov. 20. 19:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Most majd biztos kapok ezer leszavazást, de ez van... Szóval szerintem Mo.-on még éretlenek az emberek a felelős politizálásra, hozzá vagyunk szokva hogy évszázadokon át minden a szánkba volt rágva. Csak végletekben tudunk gondolkodni, fekete-fehérben és nincsenek köztes lehetőségek. Nézd meg hogyan és mivel kampányolnak a nagyobb pártok: pontosan erre alapoznak, és mivel még nem nőttük ki ezeket a dolgokat így nyert ügyük is van vele. Szerintem több generáció szükséges hozzá, hogy ez kikopjon belőlünk, és értelmesen, intelligensen, összefüggéseiben látva a dolgokat, SAJÁT véleményt formálva politizáljunk. És mindezt természetesen anyázás, verekedés és személyeskedés nélkül.
2015. nov. 20. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!