Lenne pár kérdésem a pénteki párizsi merényletekkel kapcsolatban, válaszolnátok?
Eléggé fiatal vagyok még, és szeretném megérteni a világban zajló dolgok hátterét.
A legfőbb kérdésem az lenne, hogy mit akar az ISIS? Mi volt a célja ennek a tömeges pusztításnak?
Továbbá, hova vezet ez? Lehet ebből harmadik világháború?
Kell félnem?
12/L
1. Megfélemlíteni és megölni az embereket "Allah" nevében . 2. Ugyanez mint az 1.-ben.
3.Vagy lépnek a politikusok , vagy egyre nagyobb lesz a terror.
4.Ezt senki se tudja , de jobb félni mint megijedni.
De Allah mely tanára hivatkozva ölnek? Úgy tudom, hogy a legkisebb bogár elpusztítását is tiltja a korán.
Tehát, csak az maradhatna életben, aki tagja az ISIS-nek?
Nagyon sok kérdőjel van a fejemben...
"Az ISIS egy USA által létrehozott és pénzelt szervezet. "
Hazugsag.
Kerdezonek: ha nem kamu a kerdes, akkor ne itt akarj tajekozodni.
Amugy szerintem kamu, egy 12 eves nem kerdez ilyeneket.
Az ISIS célja a iszlám hit terjesztése akár erőszakos úton is, ezért megengedett a hitetlenek elpusztítása. A buddhizmus tiltja az élet bármely formájának elpusztítását.
A tömeges pusztítás célja a hitetlenek megfélelmítése, a tömegek figyelmének felkeltése, a szimpatizánsok bátorítása.
Azt kérdezed ez hova vezet? AZ ISIS elpusztításához (önvédelemből). A terroristáktól igenis kell félned a mohamedánoktól nem. Nem minden vallásos ember fanatikus. Igen a legrosszabb esetben lehet belőle világháború. Ezért van szükség a józan észre, nem szabad a vallást összekeverni a terrorizmussal.Tetejébe itt vannak még a síita és a szunnita ellentétek is a valláson belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!