A liberálisok mikor fognak bocsánatot kérni az általuk ránkszabadított rettenet miatt?
Sohasem.
Mindjárt, megmagyarázzák, hogy a tolerancia hiánya miatt volt terrortámadás:d
Azt is megmagyaráznák, hogy a rövidnadrágot kilehet térdelni.
Mert ha nincs liberalizmus, akkor ez a három ember fejét nem nyomják tele baromsággal?
Vagy így a te fejedben hol van a kettő összeköttetésben? Ha diktatúra van, és nincsenek szabadságjogaid, akkor jobb lesz?
Te valahol máshol élhetsz, mert én nem érzek rettenetet. Továbbá lehet, hogy rád szabadított valaki valamit, rám nem. Nem szoktam az ilyent megengedni.
Ne tőlünk kérdezd, ha bocsánatkérésre van szükséged, menj oda, ahol szerinted ezt kellene tenni.
Ugyanakkor érzek mély szomorúságot attól, hogy az emberi butaság és cselekvőképtelenség milyen határtalan. Azt még nem tudtam eldönteni, a gyűlölet ennél nagyobb, vagy sem.
"Mert ha nincs liberalizmus, akkor ez a három ember fejét nem nyomják tele baromsággal?"
Ha nincs liberalizmus, akkor egy darab muszlim majmot nem engedtünk volna be az EU-ba!!!
Meg téged se nagyon sehová - milyen jó is volt az előző rendszer, ügye...
Ja de várj - akkor is voltak itt arabok és bejöhettek az országba, a baráti kommunista államokból.
Afene :\
Mondjuk akkor a tömeges kivégzést intézte az állam, nem kellettek hozzá vallási fanatikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!