Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy a jobboldal...

Az miért van, hogy a jobboldaliak a távol-keleti kultúrákat szeretik, a baloldaliak meg a közel-keletieket?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasok ezzel kapcsolatos véleményeket.

Egyik oldalon, szinte rajonganak Japánért,mert, hogy az "rendpárti", meg nincsenek egyének, mindenki egyforma, iskolai egyenruha....stb

A másik oldalon, meg a közel-keleti, muzulmán bevándorlókat tartják nagyra.

2015. nov. 8. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Ki volt az az agyoniskolázott sík hüly3, aki full 0-ra lepontozott???
2015. nov. 8. 22:34
 12/16 tetro ***** válasza:
90%

22.34

szerintem ugyanazok, akik másodszor is...

2015. nov. 8. 22:39
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
Akkor b4sz0'dj0n meg az a málészájú!
2015. nov. 8. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kérdező ezt honnan szeded, mert én ilyennel sehol sem találkoztam még. Főleg, hogy Izrael kivételével a hazai szélsőjobb nyalta falta az arabokat meg a perzsákat, pakikat, csak most, hogy özönlenek hozzánk a dicső amaerikával dacoló hazafiak helyett kontinenshódító barbár csürhének vannak beállítva, gyakran ugyanazok által.
2015. nov. 8. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:
#13 Na lásd kivel van dolgod, felpontozlak. :)
2015. nov. 9. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, kevésbé gyakran végy a kezedbe szennylapot, akkor nem ér ilyen baleset. Ilyen összefüggéseket csak elmeháborodottak próbálnak találni.

De már az is baj, ha ilyen szépen összemosol rendkívül heterogén csoportokat. Az összemosás a legkiválóbb eszköz hülyeségek és hazugságok terjesztésére.

2015. nov. 9. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!