Csak én vagyok így vele?
Szerintem a jelenlegi helyzetből 10 éven belül jelentős háború lesz .Mivel Európa képtelen kezelni a jelenlegi helyzetet káosz lesz. Majd az USA segítségnyújtás címszóval jelentős katonai erőt küld Európába és Szíriába. Ezzel tovább növeli a feszült helyzete oroszországal.Eközben a világ helyzete romlik .Innentől elég egy apró szikra hogy lángba borítsa égész europát.Persze titokban az USA kezdeményezne valami magasztos célnak álcázva bár az mindegy hogy ki lő elsőre .És a háború csak terjedne és világ háborúvá nőné ki magát .Ha valahogy nem ezen akkor más okból fog bekövetkezni .Aki kicsit is ért a történelemhez az láthatja hogy az egész emberiség történelme a háborúkon alapszik ez az egy dolog sosem fog változni.
köszönöm hogy végig olvastátok !
Nektek mi a véleményetek erről a témáról?

A Föld katasztrofális mértékben túlnépesedett.
Ha létezik egy irányító hatalmi elit (és nem állítom, hogy létezne), nem lehetne más reális célja, mint a földi népesség drasztikus csökkentése.
A nehézség abban rejlik, hogy ezt úgy kéne elérni, hogy
A) maradjanak elegen, hogy fenntartsák a jelenlegi technológiai színvonalat / termelést
B) ne váljon a Föld nukleáris sivataggá
Nem világos, hogy hogyan lehetne ezt elérni.
(Amennyiben az ebola lett volna az egyik "ötlet", úgy tűnik, nem jött be.)

Szerinted az ebola nem ölt meg több ezer embert?
De nem csak az ebolára gondolj. legyünk kreatívak

Háború?
Definiáljuk a háború fogalmát.
Mi célból folytak régen, a szemtől-szembe, egyenes időkben a háborúk? Mit akartak akkor elérni a háborúkkal?
Hogyan, mivel, hol tudják manapság, az alattomos, sunyi időkben elérni ugyanazt? Mert ugyanaz a folyamat az, amit ma háborúnak kellene, hogy hívjunk, nem?
A fegyver ma nem az, ami régen volt, a háború ma is folyik, a háttérben, és nem gyorsanölő fegyverekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!