Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Nógrádi...

Mi a véleményetek Nógrádi nyilatkozatáról? Csúsztatott az index?

Figyelt kérdés
[link]
2015. nov. 4. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Az index egy szélsőséges liberális média.
2015. nov. 4. 15:57
 12/14 anonim ***** válasza:
41%
#9: Apám Szentendrén a Kossuthon tanította a Nógrádi a "komcsi" időbe. Akkor nem volt pártkatona???!!!
2015. nov. 4. 16:14
 13/14 Andizsuzsi ***** válasza:
58%

"ha végig hallgattad volna a rádiós beszélgetést, akkor választ kapnál a kérdésedre, hogy miért szedték le az önéletrajzát"

Végighallgattam. Idézem: "én ezt nem ismertem, másnap leszedtük."

Most te komolyan azt akarod nekem mondani, hogy az ország vezető biztonságpolitikai szakembere nincs tisztában azzal, hogy mi van fenn róla annak az intézménynek a honlapján, ahol tanít? Mert ha így van, akkor egyéb nagyon komoly problémák vannak.

"a másik pedig nem egy egyetemi tanár unszolására fog a kormány kerítést építeni"

Meg fogsz lepődni, de.

Figyelj csak:

2015. június 08. ""A határon felhúzott szögesdrót is jelenthet egyfajta megoldást a menekültáradat megfékezésére" - Nógrádi mondta az M1-en

2015. június 10. Rogán: „Nem fizikai határzárról szól a javaslat, azaz nem lesz drótkerítés a határon”

2015. június 17: a fizikai határzár építését bejelenti a kormány.

"ez a konteó gyártóknak kapóra jött" - ebben egyetértünk

"nyilván ha már kezd szar lenni a helyzet és úgy gondolod hogy innen érdemes távozni, mert a körülmények ezt követelik meg, akkor lelépsz és nem csinálsz magadból hülyét."

Nem, én szrt nem csinálok a számból. A lelépés nem jelenti azt, hogy akkor a másik oldalra lépek.

"egyébként tudom nálunk nehéz elhinni, hogy léteznek olyan emberek akik függetlenül is egyet tudnak érteni az aktuális kormány intézkedéseivel"

De, ezt el tudom hinni. Én is több intézkedéssel egyetértek. De Nógrádi nem az intézkedésekkel ért egyet, hanem azokat generálja. Mindig annak a kormánynak, amelyik épp hatalmon van. Persze ilyen emberek is vannak, pofabőr kérdése csak.

2015. nov. 4. 16:30
 14/14 Andizsuzsi ***** válasza:

"a libsi osztrákoknak is ad tanácsit a megfizetik"

Nem hallgattad meg a linkelt beszélgetést. Társadalmi munkában. Még útiköltség térítést sem vesz fel.

2015. nov. 4. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!