13 évesen lehet valaki skinhead?
20:48 A skinhead nem azt jelenti, hogy valaki kopasz. Attól még senki nem lesz az, hogy leborotválja a haját. Ez sok mindentől függ.
Kérdezőnek: Lehet valaki 13 évesen skinhead, csak akkor tényleg kell tudnia, hogy miért az. És ne olyan válaszra gondolj, hogy mert az jó. Hanem konkrétan kell tudnod, hogy miért vagy az. Hit, gyűlölet, stb. Kitartás!
én 15 vagyok és sztem úgy lehetsz skinhead ha nem csak kiabálod , h mocskos zsido , cigany meg stb. hanem érted is mi a lényeg .
javaslom nézz utána és ha több oldalt is megnéztél /lehetőleg ne sharpok irásait / és még 1-et értesz velünk akkor hajrá .
nézz utána tudd mit jelent a 14 szó , olvasd el 88 pontot .
És ne azért légy az mert az most naygon menő meg az jó ...
ne feledd : a skinhead skinhead marad , azután is miután a bakancsot már szögre akasztotta .
Ne akarj skinhead lenni.
Persze lehet, de ma már ez is divat lett.
És én inkább egy nemzeti érzelmű vagyok és igen, Hungarista is.
És nem kukákat borítgató állat, akik bandában mennek neki 1 szenesembernek.
Nem szeretem, ha a skinheadek azt teszik full, mint a cigók.
Szebb Jövőt!
minek akarsz skin lenni?
nem szeretnél inkább EGY NORMÁLIS,OKOS,SZERETETRE MÉLTÓ EMBER LENNI?
szerintem inkább ez.mert nem csak a cigányok fognak kerülni,de még a magyarok is.
de ha maradsz önmagad,akkor nagyon sok barátod lesz,és boldog lesz az életed!
Hallgass a szívedre!Én 14 vagyok, 13 évesen kezdtem foglalkozni ezzel a dologgal. Bakancs a lábamon,(s bár 20 centis a hajam)Én így fejezem ki,hogy közétek tartozom.
Összetartást,kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!