Miért keverik a Neonácikat a Skinhead-ekkel?
Figyelt kérdés
Mikor a 2-nek semmi köze egymáshoz.2011. aug. 31. 21:56
1/10 anonim válasza:
Ez tényleg csak azon múlik, hogy ki mit ért neonáci és skinhead alatt. Erről lehet vitatkozni, de teljesen felesleges, mert lényegében meddő szájjártatás az egész.
2/10 anonim válasza:
Nagy a hangjuk, utálják a cigányokat, zsidókat, melegeket, füveseket, liberálisokat, "vissza-trianon"-oznak stb.
szerintem nagyjából ugyanolyan a kettő.
3/10 anonim válasza:
Múltkor láttam egy skinhead-et Kárpátiás pólóban "zikájlozni". Szerintem először tőle kérdezd meg, hogy mi köze ennek a 3-nak egymáshoz.
4/10 A kérdező kommentje:
A neonácik miért Trianonoznának? :)
2011. aug. 31. 22:02
5/10 anonim válasza:
Pont ezt nem értem én sem. Ők maguk kapcsolják össze ezeket az abszolút egymástól elütő dolgokat. Csupán csak divatból. Innentől kezdve ne csodálkozzon senki, ha hülyének nézik őket.
6/10 anonim válasza:
Mert a neonácik erősen nacionalisták (gondolom, ahogy a nácik is azok voltak). És egy nacionalistának kell ok a trianonozásra?
Most lehet, hogy valami tudományos tévedésben vagyok, de gyakorlatilag ugyanarra a csoportra használja a köznyelv a két kifejezést.
8/10 anonim válasza:
Vannak náci skinheadek, ők a boneheadek.
Vannak kommunista/anarchista skinhedek, ők redskinek.
Magyarországon főleg a nácikból van (sajnos nem csak skinheadenél), ezért velük kapcsolta össze a közvélemény a skinheadeket.
9/10 A kérdező kommentje:
Értem.:) Köszi a választ.
2011. szept. 2. 23:15
10/10 anonim válasza:
Minden skinhead neonáci de nem minden neonáci skinhead
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!