Mikor fogja Európa ledobni az amerikából jött globalista liberalizmus láncait, és visszatérni korai 20. századi önmagához?
Tehát mikor fog bekövetkezni az, hogy:
-Felbomlik az EU
-Szigorú határellenőrzések lesznek bevezetve, még olyan országok között is, mint Belgium és Hollandia, az átlagembernek tilos lesz külföldre utaznia
-A szolgáltatási szektort leredukálják, természeti adottságoktól függően ipari vagy mezőgazdasági országok lesznek
-Nem lesz kulturális liberalizmus, nem fognak átmenni az állami cenzúrán a melegpárti, antirasszista, hagyományellenes, vallásellenes vélemények
-Minden országnak a kereszténység valamely ágazata lesz az államvallása, kötelező kereszténység lesz bevezetve
-Mindenhol sorkatonaság lesz és militarista ideológia
-Nem lesz közös valuta és gazdaság, minden ország az önellátásra fog törekedni
-Minden ország tiltani fogja a más országból származó multinacionális vállalatokat, ezért ezek el fognak tűnni, ezért csak nagy állami cégek és kisiparosok lesznek
túl hosszú, nem olvastam el, bocsi.
a kérdésre annyit reagálnék, hogy a globalizmus a brit világbirodalom hagyatéka, a liberalizmus pedig francia találmány. hogy jön ide amerika? mindkettő létezett már a huszadik század elején, csak a nácizmus és a kommunizmus nevezetű tömeggyilkos ideológiák egy ideig népszerűbbek voltak. aztán elbuktak. ennyi.
Szerintem ilyen nem nagyon lesz 200 éven belül. A 3. pontot tudnám elképzelni, esetleg a sorkatonaságot, de csak, ha tényleg háborús helyzet lesz.
Az EU szerintem még mindig jobb, mintha nélküle teljes amerikai/kínai/orosz központú lenne a gazdaság, mert az, hogy mondjuk Mo teljesen elzárkózzon, kizárt. Gondolj bele: mi mindent nem gyártanak itthon, ami kell a mindennapi élethez? Ez, amit leírtál, működött a középkorban, mert az emberek többsége egész nap dolgozott, hogy legyen mit ennie, nem volt ideje nyaralni menni, kovács meg minden faluban volt.
'-Mindenhol sorkatonaság lesz és militarista ideológia'
Erről sürgősen tegyél le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!