Ha háború lenne és kötelező katonaság vajon hány százalék vonulna be?
Figyelt kérdés
Egyszerű a dolog, vajon ha lenne ilyen, ( Jó tudom nem sok esély van rá. ) akkor a férfiak hány százaléka vonulna be és mennyi keresne valami megoldást, hogy ne kelljen?2015. okt. 11. 22:41
1/11 anonim válasza:
Mik lesznek a következő heti lottó nyerőszámok?
2/11 anonim válasza:
Előbb mondd meg, hogy mennyi ember kell az ország működtetéséhez és majd, ha megvan a maradék akkor azzal a számmal tedd fel a kérdést.
3/11 anonim válasza:
Túl sokat CoD-oztál gyermekem.
Menj aludni, holnap suli.
4/11 A kérdező kommentje:
Jó látom, hétvégén az értelmi színvonal megint alacsony.
Elméleti kérdés, és ember és társadalom ismeret inkább, mintsem " lottószám találgatás ".
De aki nem tud értelmesen hozzászólni, akkor minek fárasztja magát?
2015. okt. 11. 23:19
5/11 anonim válasza:
15%. A mai fiatalok többsége alkalmatlan katonának a sorozásból is a végén alig 15%-a vonult be. Sok műkaja meg mozgásszegény PC-játékos életmód miatt satnyultak el
6/11 anonim válasza:
Én komolyan gondoltam, hogy előbb meg kellene határozni, hogy hány ember kell az ország működtetéséhez. Mondjuk kitörne júliusba a háború, úgy nem lehet háborúba mennyi, hogy például a gazdák elmennek harcolni és ott hagyják a földeken az learatatlan terményt.
7/11 A kérdező kommentje:
Ezért gondoltam %-san, tehát már alapból azokra gondolva akik jogilag és egészségügyileg alkalmasak rá, rájuk vetítve az arányokat.
2015. okt. 11. 23:33
8/11 anonim válasza:
Először is az alapból arra gondoltam, de le már nem írtad. Másodszor pedig ezek az emberek akikről beszéltem több mint valószínű, hogy jogilag és egészségügyileg is megfelel.
9/11 anonim válasza:
én úgy tudom általános sorozásnál hadiállapotkor, szigorúbban veszik az egészségügyi alkalmasságot.
Ha pl allergiás vagy akkor maximum majd tüsszögsz vagy kiütéses leszel, de valakinek védeni kell az országot.
Tehát sztem 5% aki tényleg alkalmatlan lenne. Ha tényleg katonai venyegetettség lenne az ország ellen.
10/11 Shamash válasza:
Háború esetén a féllábúakat is viszik, jobb híján jó lesz szakácsnak. Aki meg nem akar menni, azt főbe lövik. Mindig így volt mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!