Ha itt a politika kategóriában egyesek szerint vannak bérkommentelők, akkor vannak bérlepontozók is, nem?
Ez tuti hogy így van
az én hozzászólásaim kb. fél évvel ezelőtt 15 percen belül le voltak nullázva aztán estére mászott fel valamennyire az össze százalék.
...És ne "maradjanak ki" a kérdésgyártók se: többen is napi átlagban egy - másfél kérdést írtak ki az elmúlt 30 napban; a "rekorder" pedig napi átlag hármat.
Én komolyan nem tudom elhinni, hogy valakinek _tényleg_ ennyi kérdése legyen; különösen, hogy a kérdések kb. 80%-át teljesen felesleges kiírni, mivel voltak már, csak vissza kellene olvasni, ill. használni a keresőt.
De nem gondolom, hogy feltétlenül "bértollnokok" lennének, elég, ha valaki "csak hobbiból" provokál, uszít vagy folytat propagandát.
ezt a témát már én is feszegettem egyszer:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__7234998-..
bérfórumozók biztosan vannak itt az oldalon, mint minden politikai vonatkoztatású fórum oldalon jelen vannak.
céljuk a feszültség keltés, félrevezetés, megtévesztés, propaganda, akár új fórum indításával, vagy éppen a válaszaikkal.
olvastam pár cikket arról, hogy a mostani potenciális szavazók inkább az interneten szerzett tapasztalataik szerint döntenek egy-egy pártról, hogy kire fognak szavazni.
egy "magánszemély" véleménye, egy adott politikai témában sokkal erősebb vonatkoztatású, mint mondjuk Gyurcsány szónoklása.
ha valaki megerősíti egy fórumon azt, amit Gyurcsány mondott, akkor a könnyen befolyásolható "naiv" emberek hajlamosak lehetnek egyet érteni ezzel a személlyel.
így lehetséges, hogy potenciális DK szavazókká válnak.
szóval minden bizonnyal vannak bérlepontozók is, mivel még mindig sokan a válasz hasznossága % alapján ítélnek meg egy-egy kommentet, hogy mennyire lehet hiteles.
ami valljuk be a politika rovatban elég nagy badarság.
mert ha mondjuk több szoci van éppen a kategóriában, akkor ha egy Fideszes azt mondja hogy az ég kék, már csak azért is lepontozzák a válaszát.
tehát elmondhatjuk azt is, hogy igazán itt a kérdéseknek és válaszoknak sincs sok esetben semmi értelme, mert hiába bírjon egy válasz valóságtartalommal, ha az ellenzék úgyis lepontozza, és sokan a 0%-os választ farzsebből átugorják, vagy fel sem fogják a tartalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!