Milyen érvek szólnak amellett, hogy India fejlettebb, mint Svédország?
az egy főre eső jóléti szolgáltatások tekintetében a svédek biztos jó helyen állnak világviszonylatban.
de!
india már atomnagyhatalom, saját űrprogramja van kínával közösen, a high-tech és telekommunikációs iparága kínával vetekszik.
feltörekvő gazdaság, mert az ország lakossága iszonyat nagy, és nem mindenki él jólétben, ezért bizonyos fejlettségi és gazdasági mutatókat elég nehéz így megítélni a két ország között.
de mumbai, calcutta ott vannak a legdrágább helyek között a világon, ahhoz képest hogy pl calcuttában a többmilliós nyomornegyed az üzleti negyed meleltt van.
Egyetlen érv van pillanatnyilag. A kijelentés, hogy India fejlettebb. Ha ez nem igaz, akkor megcáfoltuk az érvet.
India néhány területen képes arra, amire a svédek (na jó, akár a nők megerőszakolásában is), de azért alapvetően lényegesen elmaradottabb.
# 6/7 Időpont ma 17:07
Csak jó, hogy nem ugyanolyan mérce szerint :-)
# 1
Szagmintát akarsz tőle venni, vagy mi?
# 7
Az alapvetően szó azt jelenti, hogy nem teljesen?
Azt hiszem rájöttem mi a baj. Én a kérdést nem úgy értettem, hogy vonjatok átlagot mindkét országból, és döntsétek el melyik a fejlettebb, hanem, hogy válasszatok ki egy olyan szempontot, amiben jobb India. Fura, hogy ti nem így értettétek, talán most ráleltünk Magyarország egyik kulturális hiányosságára, hogy hajlamos elfogadni az olyan csomagokat, amiben van sok jó dolog meg egy kis kaki, és úgy vannak vele, hogy ne legyünk elégedetlenek, Isten adta a csomagot, egybe kell lenyelni, nem lehet beleszólni, hogy a kaki ne legyen a csomagban, meg se lehet kérdezni, hogy egyáltalán direkt lett-e bele téve. Tipikus eset, amikor Sztálin vonalzóval megrajzolta az új megépítendő vasútvonalat a térképen és véletlenül két ujja túllógott a vonalzón, ami miatt nem egy teljesen egyenes vonal lett A és B pont között, hanem egy majdnem egyenes vonal, két éles kanyarral. És megépítették, a két éles kanyarral a vasúti síneket a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!