Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért mondják a menekülteket...

Miért mondják a menekülteket támogatókra, hogy " liberálisok"?

Figyelt kérdés
Ők nem a szabadelvűséget. A határok megszegését, hanem az emberséget és a segítségnyújtást támogatják.
2015. szept. 27. 11:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Olvasd el kérlek a # 3/10-es kommentem.

Az a német politikus pedig ezt honnan veszi? Nem hinném, h ő készített felmérést ez ügyben. Mêgis volt pénzük eljutni ide. Nem tartom magam szegénynek. Nagyjából annyit keresek, mint a magyar átlag, nyilván gazdagnak sem. Még sem lenne, pár ezer euróm egy taxira. Nekik mégis van, pedig szegényebb országból jöttek.

2015. szept. 27. 13:07
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Ahogy végigfutottam a kérdést úgy láttam, hogy igazából senki sem válaszolt a kérdésre.

Azért mondják rájuk, hogy liberálisok, mert jellemzően szabadgondolkodásúak, szabadelvűek azok, akik támogatják őket és de, a határok megszegésére buzdítják őket.

Segíteni Szíriában is lehetne, mégsem mentek oda, hanem itthon osztják az észt. Ezzel szemben vannak valóban emberséges és segítséget nyújtó szervezetek, amik jellemzően például keresztény karitatív szervezetek és bizony sokszor jelen vannak a háború által sújtott országokban..

2015. szept. 27. 13:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez nem politikai kérdés csak a keresztényi morál (segíteni az embertársadon) a baloldali emberek tulajdonsága. A csavar itt annyi hogy ezek a menekültek most pont muszlim vallásúak ami egészen távol áll hálistennek az európai embertől. Ezt pedig a jobboldaliak a menekültségük elé helyezik. Aki normálisan bír gondolkodni az egyértelműen mindkét oldalnak tud ellentmondani és igazat adni is. Nos ezek az emberek fájdalmasan kevesen vannak Mo-n.
2015. szept. 27. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Mert az ellenséget segíteni napjainkban a liberálisok szokása.
2015. szept. 27. 14:47
 15/17 A kérdező kommentje:

Nézzünk akkor engem.

Nem támogatom a határok megszegését. Mindenkitől elvárom, h tartsa be a törvényeket, különben káosz lenne. De attól, h ők nem tartanak be egy törvényt a segítség joga jár nekik. Ne várja már el senki olyan emberektől, akik teljesen életvesztett helyzetben vannak, és az életükért küzdenek, hogy úgy viselkedjenek mint az 18. századi márkik és márki nők egy szalonban. Mindenki gondoljon csak bele, mit meg nen tenne a családjáért?

Ez nem liberalizmus, hanem emberség. Úgy gondolom, h akik a menekültek segítését támogatja az hasonlóan gondolkodik, mint én. Ezt a liberális dolgot, pedig csak a politikusok találták ki, ezzel félrevezetve a népet.

2015. szept. 28. 12:00
 16/17 anonim ***** válasza:

nahát ez a tipikus trójai faló

Rengeteg egyházi szervezet és civil segíti őket.

A baj nem itt van: hanem a humanitárius eszmék mögé bújtatott magyarellenességgel, keresztényellenességgel.

2015. szept. 28. 12:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Ezt részletezd kérlek.
2015. szept. 28. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!