Ilyen hidegben mit csinálnak a sok migránsal?
Őszintén szólva... leszarom.
Van nekem is elég gondom, nem érdekel, hogy ők mit csinálnak.
Németországban úgyis olyan szinten ki lesz nyalva a seggük, hogy azt még mi is megirigyelnénk. Közben meg 10-ből 8 azt mutogatja mindenkinek, hogy elvágják a torkát (köztük nekem is, kruvára örültem neki, amikor sátrat vertek a kapumban).
Amerre járnak, rengeteg ruhát dobálnak el.
Így jártak, ha megfáznak és elviszi őket a tüdőgyulladás.
Ő bajuk... gondolkodtak volna előre, azt is tudták már előre hogy nem fogjuk tárt karokkal várni őket, szóval ne várják, hogy majd itt a hideg, tüsszentenek kettőt aztán itt maradhat az egész banda.
Ha sietnek még odaérhetnek a németekhez, azok majd intézik őket, ha meg nem akkor így jártak.
Hideg, most? Mi lesz később? Hozzászoktak hogy náluk egész évben szinte nyár van. Plusz 20 fok "hideg"? Majd ha mínusz 20 fok lesz, sokan visszasírják a hazájukat. Szerintem sokan 180 fokos fordulatot vesznek majd. Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy több százezer embernek tudnak munkát meg lakhatást adni pár hónap alatt. Nekünk se könnyű munkát kapni, mi van azzal akinek nincs szakmája de még az ország nyelvét se beszéli.
Hallottam a finneknél már panaszkodnak a menekültek a kajára, az internetre, az unalmas városokra meg a hidegre. Pedig még csak szeptember van. Majd ha télen beáll a szokásos -30 fok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!