Napok óta csend van migráns ügyben. A mai híradóban nem is beszéltek róluk?
Figyelt kérdés
Eddig meg a csapból is az folyt. A Facebookon természetesen mennek a félelemkeltő cikkek, de arra nem érdemes figyelni. Mi lehet az ok? Tán csitulni látszik a helyzet?2015. szept. 23. 20:50
1/10 anonim válasza:
A Volkswagen ügy van most a porondon.
2/10 anonim válasza:
Tanácskoznak. A menekültek meg csak jönnek-jönnek...
3/10 anonim válasza:
Nem jó híradót nézel! Egymást késelik a horvátoknál. A horvátok letiltották az összes mobilhálózatukat, hogy semmi ne szivárogjon ki. Horváto. és Szerbia egymást fenyegeti. Az Eu pedig most tárgyalja a megoldást.
4/10 anonim válasza:
Ja, és elfogták az egyik röszkei lázítót. Ciprusi halász. 9 db útlevél volt nála és 4 db bankkártya.
5/10 anonim válasza:
Nyugi, majd amikor megint felrúgnak egyet, vagy bármilyen módon bajuk esik (vagyis rasszizmus forog majd fenn) megint velük lesz tele a sajtó.
6/10 anonim válasza:
Most néztem Híradót.
1. Viktor 6 javaslata
2. Szerbek a horvátoknak viszik a migriket, a horvátok megmondták nekik, h a magyar határra hordják őket
3. Horvát táborban késelés, könnygáz bevetése
4. Durva állapotok a német-osztrák határon
5. Gyanús alakok a migrik között, önkéntes segítők is visszaléptek, mert ilyen arcokat nem akarnak támogatni
A Híradó 95%-a erről szólt. Tényleg rossz adót néztél. :D
7/10 anonim válasza:
...tehát elfelejtetted kinyitni a csapot:D
8/10 anonim válasza:
Érdekes, én hallottam ma is dolgokat róla, talán ki kellene nyitni az érzékszerveidet! :)
9/10 anonim válasza:
A heléyszini tudósításokból lett hirtelen kevesebb, ez nekem is feltűnt tegnap.
10/10 anonim válasza:
A helyzet szerintem nem csitul. De lehet, hogy kezd megszokottá válni. Ha valami kifejezett konfliktus nem történik, csak szépen sorban menetelnek a bevándorlók, akkor annyira nincs hírértéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!