Az ökológiai katasztrófa kiküszöbölését nem a népességrobbanás megállitásával kellene kezdeni?
1: Lehet ott is, csak erőszakkal. Első gyerek után elköttetni minden nőt és kész.
Egyébként a kérdésre válaszolva, de. Csak úgy lehetne. Túl sokan vagyunk és túl sokat fogyasztunk... Ráadásul mindenki bacik a környezetére nagy ívben..
# 2/2 Időpont ma 19:17
Ekkor pedig jönnek a feketeszülések feketén dolgozó orvosoknál.
Oké, lehet erre rendőri erőt állítani külön, meg stb., de ez nem ilyen egyszerű.
Mit ér a tiszta levegő ha nem lesz mit enni a népességrobbanás következtében azaz már ott is vagyunk.
Ez a népességvándorlás is annak a következménye illetve az előszele.
Kína és India is hamarosan eléri a felső plafont és akkor jön az igazi exodus.
Nem. Ha megállítod a népességrobbanást, attól még marad ennyi ember a Földön, hacsak nem csinálsz valami ultra atom holokausztot. Amit előttem írtak, hogy "csak 1 gyerek", még az sem megvalósítható, mert elöregszik a társadalom; a "csak 2 gyerek" okozna egy lassú, fenntartható csökkenést, a civilizáció azonban így sem lenne fenntartható az erőforrás-hiány miatt.
Ugyanakkor a Föld 30 milliárd embert is el tudna tartani, csak nem a jelenlegi civilizációs berendezkedés mellett. Nem kell aggódni, ez a probléma önmagát fogja kezelni hamarosan... (Kérdés, hogy ki lesz benne abban a 10%-ban, amelyik túléli.)
9-es
Mert felesküdött,mert neki is lesznek unokái,tudom hogy ezek szép szavak,de majd ha elkezdődik a szenvedés,mindenki másképp látja majd szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!