Miért beszél mindenki háborúról?
Figyelt kérdés
Megvannak zakkanva az emberek! Mindenki retteg a háborútól. De milyen háború??? Szó nem volt arról. Egy népvándorlásnak vagyunk szem és fültanúi, de ezt a háborúsdit nem igazán értem.2015. szept. 21. 14:17
1/22 anonim válasza:
Háború van, csak még nem lőnek! Egyelőre!
2/22 anonim válasza:
1. VALLÁSI nem egyezés
Ezek akik ide jönnek intoleránsak, fanatikusak, stb...ha nem értesz velük egyet szépen felrobbantanak úgyis nagy szakik ebben...és már most kezdik a követeléseiket, mi lesz később?
3/22 anonim válasza:
Persze, már tart...meg lesz. Sőt, 3 vh.
sok konfliktus és háború van a világon jelenleg, egyikből se lett világháború, de ebből tuti lesz.
4/22 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy vallásról sem volt szó eddig. Ők elvileg menekülnek. Akkor? Miért lenne háború?
2015. szept. 21. 14:27
6/22 A kérdező kommentje:
Nem fontos a korom szerintem :) Csak az érdekel, hogy az emberek miért hoznak ki belőle ennyit. Azért a háború az nagy dolog. Tudtommal a menekültekkel kapcsolatban sem vallás, sem háború nem merült fel. Akkor miért kell egymás idegeit szaggatni? Azt szeretnétek ha háború lenne?
2015. szept. 21. 14:34
7/22 anonim válasza:
Erre én is kívácsni vagyok! Aki háborúról beszél, az mire gondol pontosan? Mert ezt még egyik hozzászóló sem volt képes leírni.
8/22 anonim válasza:
Aki fél, az éppen azért fél, mert nem szeretne.
Ha neten olvasgatok, akkor engem is elfog a félelem.
9/22 anonim válasza:
Igen, megkérdezném a sok rettegőt. A HÁBORÚT hogyan képzelik el? Mitől félnek, mi lesz? Nem szemétkedésből, tényleg érdekel, hogy mitől félnek PONTOSAN. És, hogy magát ezt a háborút, hogy képzelik el.
10/22 anonim válasza:
Aki fél, az azért fél, mert a kedvenc politikusa azt mondta neki, h féljen. És mivel ő jó pártkatona, ezért fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!