Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
[link]

2015. szept. 20. 18:24
 1/5 A kérdező kommentje:
de most elvonatkoztatva a kereszténységtől mi a véleményed?
2015. szept. 20. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
31%

Nem tudom, hogy mit keresztényeztek meg iszlámoztok ennyire.

A cigányok általában nagy keresztények szoktak lenni. Ők normálisak? Szerintem nem.

Ha ezek a muszlimok nem lennének muszlimok, akkor is ilyen állatok lennének, mert arabok és kész.

2015. szept. 20. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

Az öreg fószer szerint 50 év alatt lesz muzulmán többség.

Nem értem, hogy mégis honnan veszi mindenki, hogy majd 50 éven keresztül szépen várni és tűrni fognak az európaiak.

2015. szept. 20. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

A tények inkább mást mutatnak.

"Az első generációs muszlim bevándorlóknak átlagosan valóban több gyermekük születik, mint a nem-muszlim őslakosságnak, azonban ez a különbség idővel csökken. (...) Az első generációs pakisztáni bevándorlóknak Nagy-Britanniában családonként 4,5 gyermeke születik, azonban a már ott született lányoknak átlagosan 2,5."

De ajánlom a cikket, sok sztereotípiát tisztáz ez, pedig csak a szín tiszta kézzel fogható adatokat sorolja fel.

[link]

2015. szept. 20. 19:00
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2015. szept. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!