Akik ilyeneket írnak a menekült téma kapcsán, azok mire gondolnak?
Először is leszögezném, hogy a kérdésem nem provokáció vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok! Facebook-on is sok-sok hozzászólást olvasok, meg egyéb netes oldalakon és itt GYK-n is a menekültekkel kapcsolatban. SOkan ilyesneket írnak: "itt nagy baj lesz" "ennek nem lesz jó vége" ebből hatalmas baj lesz" és ezek különbőző formái. Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen bajra gondolnak?
Háború? Kivel és miért? Vagy VH? Miért? Vagy el lep minket a sok "menekült" és nem lesz kaja? CSődbe megy Mo emiatt? Szóval mi az a "BAJ", ami ilyenkor eszükbe jut?
"Mivel szerbek felbujtottak oket,h torjek at a hatart."
Sejtettem, ők most nyakig ülnek a levesben, mert még a végén a nyakukon ragad az összes, aki most ott van, és még útban van feléjük.
18: De... elkószálnak, mert vannak akik másfelé mennek. Nem mindenkit tudnak megfogni a Csengeryn. Állítólag már Egerszegen is voltak páran, mert kikerülték a sorfalat.
16: Amikor volt a balhé és dobálóztak, ő is ott volt a második sorban. 21 éves gyerek aztán egyből a sűrűjébe. Az a sisak ami a fejükön van, meg lószart sem ért, konkrétan eltaláltak valakit egy betondarabbal és csak annyit vett észre, hogy összecsuklott a srác mellette.
Igazából többet nem tudok mondani, mint amit mutattak a tévében. Csak ő testközelből élte át az egészet. Meg azért be voltak egy pöttyet szarva.
"Ez az, hogy addig kéne vinni őket, míg nem esik le az osztrákoknak a dolog"
Egyetértek, most gyakorlatilag senki nem tudja ellenőrizni, hogy hány migráns tartózkodik Magyarországon. Ráadásul sötét van, az éj leple alatt észrevétlenebbül mozoghatnak.
Mert nem zavarnának el onnan a rendőrök a védelmem érdekében?
Ti kimentetek? Onnan írtok?
Konkrétan miért akartok uszítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!