Liberális, emberségességre hivatkozó, mindenkit válogatás nélkül befogadni akaró migránsjogvédők válaszára lennék kíváncsi: Most, hogy a migránsok megtámadták a magyar-szerb határt, ugyanaz a véleményetek a menekült-ügy kezeléséről, mint eddig?
Most, hogy a migráns huligánok áttörték a kerítést a magyar-szerb határon, Horgoson, és kövekkel dobálóznak, gyújtogatnak stb, még most is kitartotok amellett, hogy ezek szegény szerencsétlen menekültek?
Sok olyan véleménnyel találkoztam eddig, hogy azért lázonganak, mert sok ezer km-t megtettek és már elvesztették a türelmüket. De most ez az agresszív, életveszélyes hőzöngés, amiben sok rendőr is megsérült, nem nyitja föl a szemeteket, hogy ezt a söpredéket, aki képes ahelyett, hogy a hivatalos beléptetőállomáson menjen be, benyújtva a menedékkérelmet, regisztráljon, stb, inkább nekiáll agresszíven, tombolva követelőzni, letarolni a kerítést, gyújtogatni, husángokkal, betontömbökkel, kövekkel dobálva a rendőröket, akik persze nem lőhetik őket fossá, csak könnygázzal, vízágyúval oszlathatják őket... Visszaélnek ezzel, hogy a rendőrök nem lépnek fel ellenük drasztikusan! Ezek a söpredékek képesek voltak 2 kisgyereket is áthajítani a kerítésen, akik meg is sérültek. Tényleg azt gondoljátok ezek után, hogy ezek nincstelen háború elől menekülő szerencsétlen családok??? Komolyan? Miért nem akarnak regisztrálni? Mi indokolja ezt a viselkedést? Erre is tudtok mondani valami nagyon gyenge mentséget?
Hozzáteszem, nem a VALÓDI menekülteket utálom, hanem ezt a vég nélkül, invázióként özönlő gazdasági migráns hadakat, akik nem a háború elől, hanem a markukat tartva a gazdag országokba igyekeznek, szírnek hazudva magukat! Nem véletlenül nem akarnak regisztrálni ezek a bűnözők, akik nagy eséllyel iszlamista harcosok, jobbik esetben sima gazdasági bevándorlók! NEM MENEKÜLTEK! Aki végigvonul 5-6-7-8 országon, mondva, hogy neki ez se jó, az se jó, a legjobb, a leggazdagabb ország kell, az háborús menekült? Hagyjuk már... Rég nem is kaphatná meg a menekült státuszt így. Mikor esik le? Ezek az igazi menekültek szájából veszik ki az ételt, akiket etettek. Akiknek szánjátok. Ingyenélőknek, agresszoroknak is ugyanilyen szívesen adnátok? Most hallom a hírekben, hogy a migránsok közül elkaptak egy beazonosított terroristát... És még vajon hány lehet? Nem az első volt amúgy. Ez a tény és ami nemrég történt bizonyítja azt, hogy nem lehet őket válogatás nélkül beengedni. Ezek gyakorlatilag be akarnak törni az országba... Ha menekültek lennének, akkor tudnák, hogy ennek nem ez a módja, ha be akarnak jutni. De ezek titkolnak valamit.
úgyis megmagyarázzák neked, hogy nincsittsemmigond, minden a legnagyobb rendben van.
akit egyszer agymostak, és beoltottak libsicíniummal, annak felesleges racionális érveket felhozni, úgy sem fogja fel miről van szó.
"akit egyszer agymostak, és beoltottak libsicíniummal, annak felesleges racionális érveket felhozni, úgy sem fogja fel miről van szó."
Azért megpróbálhattál volna felhozni akár csak egyet :))
Nem tudom, hogy lehet félreérteni azt amit írtam. Direkt magyarázzátok félre?
Nem általánosítottam, azok, akik VALÓBAN MENEKÜLTEK, BÉKÉS SZÁNDÉKKAL JÖTTEK - azok tessenek odamenni a hivatalos beléptetőhelyre, regisztrálni, menedékkérelmet benyújtani, utána várakozni a gyűjtőponton az elbírálásra. Ennek ez a módja, ezzel semmi gond nincs, de nyilván azok, akik tudják magukról, hogy ESÉLYÜK SINCS MENEKÜLTSTÁTUSZT KAPNI - mert nem szírek, nem háborús területekről jöttek (hanem meglovagolni a menekülthullámot), AZOK TAGADJÁK MEG A REGISZTRÁCIÓT, UJJLENYOMAT LEVÉTELT. Ezek őrjöngenek, törnek, zúznak, gyújtogatnak. Ez nem általánosítás, hogy kettéválasztom a tömeget azokra, akik jogosultak a befogadásra, ellátásra és azokra, akik nem.
Oké, értem én. Kettéválasztottad a tömeget. Az egyikben van az a pár ezer ember akik regisztráltak, a másikban az a kb 150 akik törnek zúznak. És hova került a te szétválasztásodban... hát úgy a menekültek 99%-a, akik egyik csoportba sem tartoznak?
Ezeket egybe mostad azzal a 150 emberrel akik szétverték a határt.
mi van?
kérdező:
"Nem tudom, hogy lehet félreérteni azt amit írtam. Direkt magyarázzátok félre?
a liberalizmus nagy könyvében az első fejezet első mondta így hangzik:
"bármit kérdez tőled egy hitetlen antiliberális polgár, te a válaszod forgasd ki, a tényektől a lehető legmesszebbre távolodj el, és egy teljesen eltérő választ adjál, melyben egy felesleges kontextust ragadj ki, és arról órákat beszélj"
"#14 Figyi, szerinted ha a szegénység indok arra, hogy végigbalhézzák magukat Európán, akkor a szegény körülmények között élő magyarok is csatlakozzanak a migránsokhoz szírnek öltözve? Ilyen alapon mindenki bepofátlankodhatna mindenhova, ahova neki tetszik."
Nem szükséges beöltözni, mi eddig is mehettünk, ahova tetszik. Mentek is sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!