A mostani állapotokat figyelembe véve, szerintetet érdemes elkezdeni raktározni száraz élelmiszereket, vizet, gyógyszereket?
Kerdezo: kb mennyi idore elegseges elelmet es egyebet gondolsz beraktarozni?
nalunk altalaban 1 honapra valo tartalek van mindenbol.
de lehet hogy ennel lenyegesen tobb is elkelne. en egyebkent nem otthon elek, es sokszor nezem azokat a musorokat ahol emberek kulonfele valsaghelyzetekre keszulnek fel. tulajdonkeppen ha azt nezzuk MO on 56 ban vagy a vilaghaboru alatt bizony korlatozott volt az elelmiszerhez jutas lehetosege a gyogyszerekrol nem is beszelve. en nem tartom butasagnak cask erdekelne milyen hosszu idore gondolsz. en amit optimalisnak tartok mondjuk 6 honap kb.
Igen minimum fél évre gondoltam én is.
A szüleimmel karöltve ezeket a dolgokat be is tudnánk szerezni.
Vízből gondoltam a ballonos vizekre fókuszálok, azt viszonylag olcsón ismerős által be tudom szerezni.
# 24
mit akarsz ezekkel a linkekkel?
az egyik már elmúlt s közben sem volt tőle semmi bajunk, a másik pedig 2000Km-re van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!