Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A mostani állapotokat figyelem...

A mostani állapotokat figyelembe véve, szerintetet érdemes elkezdeni raktározni száraz élelmiszereket, vizet, gyógyszereket?

Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 14:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Csak nehogy te járj rosszul.
2015. szept. 15. 12:06
 22/26 anonim ***** válasza:

Kerdezo: kb mennyi idore elegseges elelmet es egyebet gondolsz beraktarozni?

nalunk altalaban 1 honapra valo tartalek van mindenbol.

de lehet hogy ennel lenyegesen tobb is elkelne. en egyebkent nem otthon elek, es sokszor nezem azokat a musorokat ahol emberek kulonfele valsaghelyzetekre keszulnek fel. tulajdonkeppen ha azt nezzuk MO on 56 ban vagy a vilaghaboru alatt bizony korlatozott volt az elelmiszerhez jutas lehetosege a gyogyszerekrol nem is beszelve. en nem tartom butasagnak cask erdekelne milyen hosszu idore gondolsz. en amit optimalisnak tartok mondjuk 6 honap kb.

2015. szept. 15. 12:13
 23/26 anonim ***** válasza:
utolso vagyok megint: a ferjemazt mondja a legnagyobb problema a viz es az uzemanyag betarolasa.Mi pl. egy farmon elunk (tengerentul) nekunk van esoviztartalyaink tobb tizezer liter vizet tarolunk benne, de ez Mo on nem megoldhato varosi szinten cask az uveges viz.van aramfejlesztonk is (aramszunet esetere) de ezek a legtobb Magyar haztartasban esetleg nehany videken elonel igen, nem megvalosithato.
2015. szept. 15. 12:18
 24/26 anonim ***** válasza:

"Robert Porter nevű felhasználó válasza:

Túl sok filmet/áltudományos valóságshow-t néztek. :-)

Nehezen alakulhatna ki olyan helyzet a mi környezetünkben, hogy be kelljen zárkóznunk a házunkba és fegyverrel megvédenünk az élelmiszerkészleteinket."

[link]

[link]

2015. szept. 15. 12:28
 25/26 A kérdező kommentje:

Igen minimum fél évre gondoltam én is.

A szüleimmel karöltve ezeket a dolgokat be is tudnánk szerezni.

Vízből gondoltam a ballonos vizekre fókuszálok, azt viszonylag olcsón ismerős által be tudom szerezni.

2015. szept. 15. 12:33
 26/26 anonim ***** válasza:

# 24

mit akarsz ezekkel a linkekkel?

az egyik már elmúlt s közben sem volt tőle semmi bajunk, a másik pedig 2000Km-re van.

2015. szept. 15. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!