Miért nem írt cikket az Index a tegnap előkerült László Petra videóról, amin látni, hogy nem gáncsolta el a férfit Petra?
Igen, nyilván a férfi magától esett el, és azt akarta, hogy sírjon a saját gyereke NYILVÁN.
A második jelenetben pedig szándékosan ment a rendőrsorfal mögé, hogy aki elmegy mellette, azt felrugdossa, szóval nekem ne mesélje be senki, hogy mivan.
Nem mondta el, egy nyilatkozatban sem, hogy mi a helyzet, és a nem válaszolás, bólintást jelent, szóval csumi. Az egész média bejárta a hírt, persze a menekültellenes emberek vannak mellette, meg bizonygatják, hogy így volt meg úgy volt, NEM! Amúgy volt és kész. Ha az lett volna, mint ahogy ti elképzelitek, akkor rögtön nyilatkozatott tett volna, de az mindegy. A SZÁNDÉK MEGVOLT, így a vita fölösleges. A fociban is kiállítanak, ha azt szimulálod az ellenfeled háta mögött, hogy mennyire telibe vernéd a fejét.
Szóval aki védi az pont ugyanakkora szrházi. Remélem kinyírják. Ja és még valami: Miért nem kért bocsánatot egyik esetben sem? Na ugye.
"És kirúgták és nyilvánosan bocsánatot kért"
Ha nyilvánosan bocsánatot kért volna, akkor minimum videóban kért volna bocsánatot. Hol a videó? Nem kért bocsánatot és ezt az összes híroldal megírta. Szóval...
"Igen, nyilván a férfi magától esett el, és azt akarta, hogy sírjon a saját gyereke NYILVÁN. "
A férfi attól esett el, hogy ellenszegült egy rendőri intézkedésnek, majd az elengedte és nem bírta megtartani az egyensúlyát.
A videón az is látszik, hogy a rendőrre ordít(mondjuk nem tudom miért), nem Petrára.
A kvára ordít, nem a rendőrre, nézd meg jobban a videót. A rendőr nem foglakozott vele, hanem hagyta továbbmenni. Pont.
Ezennel befejeztem, nincs kedvem vasagyú szélsőjobbos (amik persze tele vannak ilyen és ehhez hasonló ellenszenves) emberekkel.
Még mindig nem látom a választ, csak azt hogy "akkor is ő volt, akkor is ő volt" meg "nem látni semmit, nem látni semmit"
Mondjuk úgy, hogy nem akartok látni.
A kérdésre pedig illene már válaszolni.
Miért is nem hozta le az index, ha úgy van, ahogy ti mondjátok??:D:D:D
"Még mindig nem látom a választ, csak azt hogy "
Mert szerencsétlen vagy. 10. válaszolótól idézve: [link]
Lehozta az index, csak te nem vagy képes használni a google-t. A ló által felrúgott 10 éve kislánynak szerintem összejött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!