A menekülteknek milyen életük lesz Európában?
Bocsi, nem értek a témához, de érdekelne.
Ha volt már ilyen kérdés, bocsi.
Ugye ha jól tudom legtöbben Németországba, Franciaországba, az Egyesült Királyságba, meg mostanában Svédországba mennek.
Tegyük fel, hogy odaérnek a célországba, ahol lekívánnak telepedni. Amíg nem kapnak menekültstátuszt (ami ha jól tudom több hónap, sőt lehet hogy 1 év), addig mit csinálnak? A menekülttáborokban vannak, és alkalmi munkákat vállalnak?
És miután megkapták a menekültstátuszt hogyan állnak lábra? Gyanítom, hogy addigra már a pénzük is elfogy. Kapnak szállást vagy pénzügyi támogatást? Na, meg ugye az adott ország nyelvét sem árt nekik megtanulni, tehát elég nehéz helyzetben vannak szerintem...
Azt sem tudom, hogy amelyik országokból jönnek, ott az oktatási rendszer milyen, egyáltalán részesültek -e ott oktatásban, és szereztek -e valamilyen végzettséget.
Ha pedig nem, akkor hogyan szereznek itt szakmát, vagy bármiféle végzettséget? Főleg, ha a nyelvet sem tudják precízen...
Az összes menekült egy naiv hülye,vagy parazita mint nálunk a romák!Azt hiszik hogy a befogadó ország majd mindent előnyét nekik,lakásuk,jó állásuk lesz stb!
Ha mondjuk valamelyikének orvos végzettsége van akkor erre meg is van a lehetősége,de aki egy egyszerü proli az szerintem mehet a...
Nem hinném, hogy a romákkal kéne azonosítani őket.
Szerintem azért több lehetőség van bennük.
Ezt sok politikus is kérdezi önmagától Nyugat Európában. Ugyanis a választól függ a karrierjük.
De ma erre még nincs válasz. Nyilván lesznek, akik beilleszkednek. Ez az elenyésző kisebbség. A többi próbálkozik. Lesznek, akiknek sikerül valami. A többségnek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!