Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Én is lehetek menekült?

Én is lehetek menekült?

Figyelt kérdés
Én is beállhatok a menekültek közé, és tarthatok velük külföldre?
2015. szept. 8. 15:17
 1/6 Duenna ***** válasza:
64%
Fehér a bőröd? Akkor nem!
2015. szept. 8. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:
nem fehér
2015. szept. 8. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Menekült nem csak bevándorló!

Akik jönnek annak kb 10 % menekült a többi szimpla bevándorló.

Menjél gyalogolj velük majd lesz valami :)

2015. szept. 8. 15:25
 4/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Én is engedném (küldeném, zavarnám, kinek hogy tetszik) a tesókákat nyugatra menekültként. A szírt simán bevállalhatnák. Csak az a baj, hogy amikor leveszik az ujjlenyomatot, mindenképpen kiderül, hogy nálunk már "regisztrálva" van...
2015. szept. 8. 15:35
 5/6 Andizsuzsi ***** válasza:
46%
Ha addig jól megtanulod nyelvet, hogy az első szír tolmáccsal kellemesen el tudjál beszélgetni a szíriai időjárásról, akkor mindenképpen.
2015. szept. 8. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:

"Fehér a bőröd? Akkor nem!" - vannak köztük fehér emberek is, bár kevés. Egyetlen ország sem homogén etnikailag, nálunk sem mindenki fehér ugye.

[link]

Balról a második és harmadik emberről megmondanád ránézésre, ha nyugati ruhában lenne, hogy nem magyar, egy adag kun beütéssel?

Amúgy tán 2 hete az index egyik (fehér) újságírója beállt a menekültek közé és írt egy tudósítást, hogy mi történik velük, miután a rendőrség begyűjti őket, és simán menekültnek nézték őt is.

2015. szept. 8. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!