Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek azzal hogy vitázun...

Szerintetek azzal hogy vitázunk megoldás a menekült kérdésre? Ez mire jó?

Figyelt kérdés
Rettentő sok magyar feszül egymásnak, értelmetlenül. Mindenki fújja a maga igazát és kompromisszum nincs. Egyetlen egy megoldást nem olvastam ami megvalósítható, egyik oldaltól sem. Rettentően elkeserítő hogy az amúgy is széthúzó magyar társadalom még jobban széthúz. Mi lesz így velünk? Lesz ennek a magyarságnak jövője?
2015. szept. 6. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Azért nincs kompromisszum mert aki segít nálunk, az szemét áruló, aki pedig elítéli az arabokat Ő számít egészséges gondolkodásúnak, hiszik ezt.

Részemről a segítésük a céljukig, zökkenőmentes tovább engedés és empátiáról szól a normális fogadtatás.

Sajnos nem tehetem meg hogy úgy cselekedjek mint a Lengyelek is hogy befogadok egy 3-4 tagú családot.

2015. szept. 6. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:

A vita nem hoz eredményt, de tehet mást az egyszerű ember?

Tétlenségükben vitáznak.

És nyilván az vitázik többet, aki nem helyesli az idegenimádatot, tapsikolva ünneplést, migránsok feltétel nélküli betelepítését, mert aki a másik oldalon van, nincs miért veszekednie, mert minden vágyuk teljesül.

Én személy szerint soha életemben nem gondoltam volna, ha most nem látom, hogy Európa nagy része ilyen szinten agyatlan. Elemi mértékben. Nem tudom elhinni, hogy ez hogy történhet.

Már nem is veszekszek, egyszerűen nem hiszem el.

2015. szept. 6. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó ha komunikálnak dolgokról az emberek! nforméációcsere, több ember többet lát, hall, tapasztal. Vannak indulatok,sajnos.
2015. szept. 6. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem megoldás. Mint ahogy semmilyen más témában sem.

Pont a napokban gondolkodtam ezen: láthatóan tíz- és százezrek töltik az idejüket különböző fórumokon, Facebookon, YouTube-on, online hírportálokon, blogokon stb. lógva (jó esetben "csak" órákat, rossz esetben akár egész nap). Ugyanaz a veszekedés, köpködés, mocskolódás megy évek óta az "örökzöld" témákban. Tök értelmetlen az egész.

A most aktuális "menekültkérdés" kapcsán pedig... (Kitérő: szombaton kb. másfélszer annyi kérdés volt, mint egy átlagos napon, ráadásul ezeknek kb. 80-90%-a "menekültes" volt; "csodálatos módon" az utóbbi időben nincsenek vagy alig vannak más témák, amik pedig régebben a könyökünkön jöttek ki...)

Szóval az jutott eszembe, hogy mennyivel másabb lenne a világ, ha az a sok gyűlölködő, aki láthatóan provokatív kérdéseket ír ki, ill. azok a válaszolók, akiknek mostanában hirtelen elkezdett "fájni" az éhező magyar gyerekek/családok/hajléktalanok sorsa, és/vagy eddig "nem vették észre" a szeméthalmokat az utcákon, meg a hasonlók... Netes acsarkodás helyett elmehetnének hajléktalanokat pátyolgatni, szegény régiókban gyerekeket etetni, állatmenhelyekre segíteni, adományokat gyűjteni mindenféle jótékony célra, köztereken és erdőkben szemetet szedni stb. Minden nap "csak" annyi időt, amennyit általában a gép előtt töltenek, nem kell többet. Néhány hét vagy hónap alatt tényleg szebb lenne a világ, az ország, az egyes települések.

2015. szept. 7. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!