Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Komolyan, mi lesz a világgal...

Komolyan, mi lesz a világgal most? (A menekültek miatt)

Figyelt kérdés

Én most nem viccelődni meg bohóckodni akarok, de rohadtul aggódok, és arra várok hogy valaki azt mondja, hogy "Csak a média fújja fel, mint a madár influenzát vagy az ebolát és nem lesz semmi, minden megoldódik...", de egyre jobban az az érzésem, hogy ez nem teljesen így van.

Én próbáltam mindig a jóra gondolni, hogy tényleg jobb életet akarnak ezek az emberek, és ha otthon őket így üldözik, akkor ha befogadja őket európa talán nekik is jobb lesz, de a weboldalak csak a negatívumot árasztják...

"El fogják foglalni európát, visszafordíthatatlan folyamat, iszlám világ lesz európa" stb...

Valaki aki át is lát kicsit a dolgon, és nem csak elvakultan dobálózik a kommentekkel mondana erre valamit?

Mert ott volt az ukrán-orosz konfliktus is, és új hidegháborút emlegettek, de valahogy az is megoldódott...

2015. szept. 3. 19:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%
Sajnos komoly probléma. A politikai meg ilyen-olyan következményeit nem tudom megjósolni, de lesznek emberáldozatok bőven, ez szerintem épp elég rossz.
2015. szept. 3. 19:31
 2/16 anonim ***** válasza:
27%

Így lesz európa IS kalifátus ! A sok arab, ha elérkezett az idő Allah mondvacsinált utasítására elfoglalják európát.

Majd valami Láma zt nyilatkozza, hogy beszélt álmában Buddhával meg Mohameddel, aki azt mondta, hogy foglaljátok el európát, mert kalifátust akar látni oda Buddha. Borítékolom, hogy ez lesz :xD

2015. szept. 3. 19:36
 3/16 anonim ***** válasza:
Egyelőre csak annyi a tény, hogy naponta kb annyi szír hagyja el az országot, amennyi belép délen. Aki tényleg az életét menti, az úgy is megtalálja a módját hogy átutazzon az országon. Ezek a menekültek nem fognak itt maradni, mert elég keményen felléptünk ellenük, azt hiszik Németországban van a kánaán. Amúgy meg nem lesznek befogadva, gondolj csak bele. Nem létesíthetnek munkaviszonyt, nem vehetnek ki albérletet, nincs bakszámla, orvosi ellátás, sorolhatnám még. Jön a tél is, nem fognak 0 fokban kint aludni a parkokban. Még a hónapban át fognak jutni a határon szerintem. Hogy a németeknél mit fognakm csinálni, arról fogalmam nincs...
2015. szept. 3. 19:37
 4/16 anonim ***** válasza:
12%

A már EU-ba bejutottak tüntettek a következő feliratokkal:

1. Halál a fehérekre!

2. Irtsuk ki Európát!

3. EU a gond, Iszlám a megoldás!

4. Szaporodjunk, sokasodjunk, irtsuk ki Európát!

5. Térj át az iszlámra, vagy megölünk!

Stb...

A tüntetésük oka, hogy a büdös európaiak nem fogadják el az ő kultúrájukat, nem gyorsítják fel a betelepítésüket, nem elfogadóak, rasszisták vagyunk szerintük.

500 000 emberről van szó, eddig és még kb. 5 000 000 várható, ez szerinted semmi, akkor veled komoly gondok vannak!

Ezeken a területeken, ha fehér vagy halál jár, keresztény vagy halál jár, mert felsőbbrendűek nálunk. Véleményem szerint nekik kellene alkalmazkodni és nem fordítva.

USA öli őket, majd pénzt ad a maradéknak jöjjenek EU-ba.

2015. szept. 3. 19:51
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
#4: Van az 10 millió is!
2015. szept. 3. 19:52
 6/16 anonim ***** válasza:
12%

A helyzet az EU hozzaallasa nelkul adott. Jonnek a menekultek, a fele link es amennyit felfogtunk eddig belole, sajnos meg csak az eleje. En inkabb az emberek reagalasaitol szornyulkodom. Nem lehet tudni mive fog duzzadni ez a problema, de sok joval nem kecsegtet.

Persze egyelore azert felni nem kell, nem fegyveres konfiktus ez, de persze a buta johiszemuseg sem helyes.

Erteto az aggodalmad, szerintem minden normalis ember aggodik kicsit ... bizzunk benne, hogy tenyleg civilizaltak vagyunk es ennek megfeleloen fog mindenki viselkedni.

2015. szept. 3. 19:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok: És most attól hogy itt károgtok gyakorin mint az öregasszonyok, változni fog valami? Semmit nem tudtok tenni. (Ez elsősorban négyesnek ment)
2015. szept. 3. 20:00
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Elöbb utobb európaji juneszkonak is lépni kell,csak most még irgalmas szamaritánus üzemmódban van.majd ,ha megetette ,kipihentette a sok kanibált azok is jobban fognak követelőzni ,muszály lesz rájukcsapni.ha meg nem akkor segítséget kell kérni kinától,vagy a szovjetektől,szerintem azok elintéznék ezeket a nagyrészt amerikabérenceket.
2015. szept. 3. 21:31
 9/16 anonim válasza:
12%
Ha távolról vizsgálódunk, idővel a határoknak mindenképpen el kell mosódniuk. Lehet ez csak most ennyire kiakasztó, lassanként globálisan természetessé fog válni az, ami ennek a most elkezdődő folyamatnak a messze távoli eredménye lesz. A dolgoknak mindig változnia kell, ez a természetes, bízom benne hogy a határtalanságnak lesz jó oldala, viszont károgok amiért ebbe az átmeneti helyzetbe kerültem. Félek a pozitívumok minket már nem fognak utolérni. Na meg idegesítenek az egymást keresztező beszűkült nézőpontokból eredő csatározások, tartok tőle hogy elfalyulnak.
2015. szept. 4. 17:01
 10/16 anonim válasza:
*elfajul* A hiba a belelendülésem végett csúszott be
2015. szept. 4. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!