Akik szerint inváziót hajtanak végre a menekültek-migránsok-bevándorlók, azok tudják bizonyítani bizonyítékkal hogy így van?
Figyelt kérdés
Várok linket hozzá, de többet is ha ez igaz. Vagy videót. Esetleg vallomást amit egy menekült mondott el.2015. szept. 2. 19:25
1/30 A kérdező kommentje:
Szeretném én is elhinni. Biztos forrásból! Nem szóbeszédből. Szóval várom a válaszokat!
2015. szept. 2. 19:27
2/30 anonim válasza:
Én is várom a bizonyítékot, de arra is ha nem igaz!
3/30 anonim válasza:
Hát a Kuruc.info írta, meg a Harczunk.ru!!!
4/30 A kérdező kommentje:
Bizonyítékot akarsz? Szíria! Háború, és Iszlám Állam. Nem elég bizonyíték hogy nem akarnak meghalni?
2015. szept. 2. 19:30
5/30 A kérdező kommentje:
Remélem irónia volt. Bár tudom egyeseknek az a Kuruc.info a hiteles, ahol még a cikk írója is titkolja a nevét, mert nem meri felvállalni ahhoz amit írt.
2015. szept. 2. 19:31
6/30 anonim válasza:
Kérdező. Ez nem bizonyíték. Ukrajnában is van háború mégsem özönlenek át az ukránok. Jugoszláviában is volt háború, nem is kicsi. Itt mentek át a tankok az utcánkban mégse jött egy menekült sem. Szóval továbbra is várok türelemmel.
7/30 anonim válasza:
Bangladeshben, Pakisztánban semmilyen háború sincs még is özönlenek onnan...
8/30 anonim válasza:
#6: Jugoszláviából jöttek! Én megéltem katonaként és láttam mikor aknára lépett egy család és látnom kellett ahogy meghaltak! Ezt azért ne hozd ide példának!
9/30 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy ha a háború elől menekülnének ennyire közelebbi országot is találhatnának, ahol élhetnek nyugodtan, békében életük végéig. De ők Európa szíve felé vették az irányt.
10/30 anonim válasza:
8! De idehozom, mert ha volt is közel se ennyi. Még a Srebrenicai mészárlás (ahol aztán tényleg megindulhattak volna) sem jöttek fele ennyien sem, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!