Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hallott valaki erről?

Hallott valaki erről?

Figyelt kérdés

Múltkor azt hallottam hogy még a Kádár rendszerben kb 85 környékén vitték ki Svájcba az aranykészletet nem tudom már milyen célból (tőzsde talán vagy ilyesmi?) éjszaka titokban...

Szóval ezt hallottam erről tudtok valamit mondani mert semmit se találtam.

Köszi

2010. márc. 11. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
volt erről egy riport az aktákban vagy a XX. század című műsorban, elég régen volt már de érdekes volt, vhol biztos megtalálható.
2010. márc. 11. 22:06
 2/6 X. Maté ***** válasza:
Hallottam egy olyan kis vicces dolgot, jót is röhögtem rajta, hogy az zsidó pénz volt és a zsidóké Svájc is :D
2010. márc. 11. 22:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Értelmesen tudsz válaszolni? Az elsőnek köszi
2010. márc. 12. 05:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, régebben én is halottam valami ilyesmiről tévében, de részletekre sajnos már nem emlékszem.
2010. márc. 13. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:

"Az aranykészlet elkótyavetyélése bárhonnan is nézzük szakmailag is elképesztő hiba volt. Surányi nevezetű MNB elnök – az Antall-kormány idején – követte el ezt a merényletet és fosztotta meg ezzel 65-68 tonna aranytól a magyar nemzetet."

Úgy tűnik nem csak svájcba.

[link]

2010. márc. 13. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Erről hallottam már én is.

Úgy hírlik, hogy annyi aranyunk volt, mint kb. Szlovákiának és Romániának.

Most meg annyi, mint az afrikai országoknak, így nincs aranyfedezet a forintra. Bár munkafedezettel is lehet pénzt csinálni.

2010. márc. 13. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!