Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire értesz egyet a...

Mennyire értesz egyet a következő szabály módosításokkal?

Figyelt kérdés

Akinek nincsenek papírjai annak hetekig tartó eljárás során kell bizinyítania nemzetiségét. (a következő turnusnak már lesznek papírjai...)

Aki kerítésszaggatásal jön Magyarországra annak felelősségrevonás és biometriai adatrögzítés után viszontlátásra

Aki pofázik, ellenszegül a hatóságnak, fenyegetőzik, lázít annak biometriai adatrögzítés után viszontlátásra.

Aki szabály vagy törvénysértést követ el (verekedés azaz csoportos garázdaság...) annak felelősségrevonás és biometriai adatrögzítés után viszontlátásra

Az USAban ha valaki pofázik a hatóságnak azonnal kiutasítják akkor is ha legálisan érkezett. Ha illegálisan akkor szóba se állnak vele. Aki ellenszegül lelövik.

Ha verekedni támad kedve a többiekkel és felszólításra nem hagyja abba akkor is lelövik.

Itt meg lassan mi kérünk elnézést ha rendre intjük őket.

2015. aug. 31. 08:25
 1/5 A kérdező kommentje:
az illegális bevándorlókról van szó persze
2015. aug. 31. 08:28
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos hiaba valtoznak meg a szabalyok, ez csak elvben fog segiteni ... de ettol meg akinek "viszontlatasra", azok majd megprobalkoznak a hatarszakasz masik reszen.

Hiaba lesz tobb joga a rendorsegnek, nem lesznek kemenyebbek egyaltalan.

Hiaba nem lehet a keritest megrongalni, sajnos ugyan ugy megfogjak rongalni.

Szoval ez az egesz olyan nesze semmi fogd meg jol.

Magam reszerol a kemeny eljaras hive vagyok, na de nem igy vattaba csomagolva. Kemenyen.

Engem evtizedekkel ezelott siman visszaforditottak a nemet hatarrol, belenyomtak a belyegzot az utlevelembe es szartak a fejemre, fordulhattam vissza ... az olaszok meg geppisztolyt is rantottak ram, pedig nem emigraltam, nem menekultem, a papirjaim is rendben voltak (egyszeruen akkoriban meg ilyen volt a vilag). Most sem kene tokolni ennyit.

2015. aug. 31. 08:45
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Egyetértek a törvényekkel. Az adatrögzítés ellen is tiltakozókat már az elején meg kell szűrni. Európában ne csak jólétet lássák hanem a törvényeket is.
2015. aug. 31. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
39%

A biometrikus adatrogzites azért van hogy ne próbálkozások többet

2015. aug. 31. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Jav

Próbálkozhasson

2015. aug. 31. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!