Miért németországba meg angliába akarnak eljutni ennyire a menekültek?
Tudtommal Németországban alapvető jog a lakhatáshoz való jog, így kapnak egyből szállást és kaját. Itthon meg dekkolhatnak az utcán.
Én ennyire még nem vártam egyébként a telet. Lesz még itt seggfájás azt hiszem.
ugy is olyan országokból jönnek ahol mindig meleg van. talán nem birják majd a minuszokat
de amennyire dédelgetik öket simán az lesz hogy az országbeliektöl megvonják a gázt csak hogy füthessék ezeknek a sátraikat.
mondjuk arra kiváncsi lennék hogy ha mi menekülnénk arra fele ök mit csinálnának velünk
(ha igy megy tovább lehet sor kerül rá)
Németországban (elvileg) külön támogatják őket (ellátással és pénzzel is), ha még a családjukat is hozzák, akkor a támogatás összege annyival nő.
Júliusban hangoztatták, hogy ezt meg akarják szüntetni, nem tudom, hogy azóta lett e valami.
Persze köztük is van olyan is aki dolgozni akar és olyan is aki élősködni.
A lényeg az, hogy a magyarok és a menekültek is a jobb élet reményében mennek ezekbe az országokba, mert hát ott ugye a kerítés is kolbászból van.
Nem menekültek, hanem illegális bevándorlók!!
Egy menekült csak addig menekül, amíg nincs biztonságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!