A határnál épited keritésnek mennyire lett haszna szerintetek? .
mikránsok ellen mennyire lett hatásos a kerités ?.
szerintetek hol kéne menekült tábort épiteni ahol mindenkinek jó legyen?.
iszlám állam ellakarja foglalni szerbiát és horvátországot ,akkor illegális bevándorlokal ellérheti a célját?.
"szerintetek hol kéne menekült tábort épiteni ahol mindenkinek jó legyen?. "
Felcsúton.
Jelenleg kontrollálttá teszi a menekültek áthaladását.
Azaz nem kószál regisztrálatlanul mindenféle idegen az országban.
De még csak a pengésdót van készen a kerítés még nincs
A kerítés célja sose az volt, hogy kinn tartsa a menekülteket. A lényeg az volt, hogy ellenőrizhetőbbé tegye a határforgalmat, ahogy fentebb is mondták. A menekültek ugyanúgy jöhetnek, ettől nem lesz kevesebb. Csak akkor lesz kevesebb, ha megszüntetjük a menekülés okát.
Hiába pofáztam erről, a többség csak lepontozott. Már egy éve tart ez a fokozottabb menekülthullám. Na és hány nőt erőszakoltak meg a menekültek? Hány emberre húztak fejkendőt, hm? Ész nélkül rettegnek az emberek.
A következő pedig majd a plakátkampány hatása lesz. Itt ragad majd kb. párezer, rosszabb esetben pár tízezer menekült, de többek között a kedves kormány kommunikációjának hatására esély se lesz integrálásra, gettósodnak, és tényleg bűnözőkké fognak válni. Sikerülni fog az önbeteljesítő jóslatotok, legyetek boldogok vele.
Nagyon is van haszna.
1-2 ember aki a drótot és egyéb alkatrészeket szállította az államnak azok tuti szép kis haszonra tettek szert.
Lehet, hogy katonák építették, de tudomásom szerint nincs az államnak drótkerítés gyára, azt valahol megvették. És ahogy ismerem ezt az országot biztos vagyok benne hogy tripla áron.
A retek lepontózóknak itt a videó, biztos én csináltam 3d grafikából: [link]
És persze feltörtem az AP hivatalos csatonáját, és feltöltöttem... Balf***szok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!