Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha arra kerülne a sor hogy...

Ha arra kerülne a sor hogy kitör a háború te mit tennél? fegyver a kezedbe

Figyelt kérdés

Én ar gondolok ami ép mostanság fojik a fekete országokba .

én arra gondolok ,hogy ők nem feltétlenül menekültek .ők az elő emberek akik majd fogagyák testvéreiket .Úgyan ők fegyver nélkül jöttek .de ha társaik utánuk hozzák fegyvereiket könyen meg lehet hogy beveszik európát .

2015. aug. 25. 13:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Nő létemre ha Magyarországot idegen támadás érné, meg se várnám a behívót már első nap mennék jelentkezni katonai szolgálatra a Honvédségnél. De ha a drága kormányunk kitalálná hogy támadjunk meg szomszédos országokat gazdasági vagy egyéb indokkal akkor nem harcolnék.
2015. aug. 25. 13:41
 2/19 anonim ***** válasza:
40%

Ha az országot ellenség támadná meg, alap hogy fegyverrel védeném meg, ami a miénk.

Ha nem így tettünk volna, a fővárosunk nagy valószínűséggel most Ankara lenne.

2015. aug. 25. 13:47
 3/19 anonim ***** válasza:
57%

Ez bonyolult kérdéskör. Nem szívesen ölnék meg senkit sem!

Remélem, nem is kerül rá sor. Valószínűleg távol maradnék a gyilkolástól. Nem nekem való! Nem szeretem az erőszakot.

2015. aug. 25. 13:58
 4/19 anonim ***** válasza:
45%
Ha lesz valami, akkor nem fogod tudni, hogy hol az ellenség csak a robbanásokat és a pusztítást fogod látni.
2015. aug. 25. 14:03
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Addig mig nem bántanak addig semmit nem csinálnék,viszont ha megpróbána bántani engem vagy a családomat gondolkodás nélkül lelőném,mondjuk fehéret is lelőnék ha lenne rá módom, szoval ilyen szempontból senki ne bántasa a családom.
2015. aug. 25. 14:24
 6/19 EagleHUN ***** válasza:
78%

Elsővel értek egyet, külső támadás esetén önként dalolva megyek védekező harcba. Más megtámadására meg nem. De valószínűbb hogy polgárháború szerűségre kell készülnünk, azaz jobb ha mindenki fölfegyverkezik családvédelemre!

Élelem és víz tartalékot halmoz föl.

2015. aug. 25. 15:22
 7/19 anonim ***** válasza:
51%
Először tanulj meg magyarul, aztán beszélhetünk erről.
2015. aug. 25. 15:28
 8/19 anonim ***** válasza:
16%
Ha Magyarországot idegen támadás érné akkor elbújnék az Alpokban.
2015. aug. 25. 15:42
 9/19 anonim ***** válasza:
41%

'De valószínűbb hogy polgárháború szerűségre kell készülnünk, azaz jobb ha mindenki fölfegyverkezik családvédelemre!'

No és kik állnának egymással szemben ?

2015. aug. 25. 16:11
 10/19 anonim ***** válasza:
24%

Én elmenekülnék egy másik országba

15F

2015. aug. 25. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!