Ha arra kerülne a sor hogy kitör a háború te mit tennél? fegyver a kezedbe
Én ar gondolok ami ép mostanság fojik a fekete országokba .
én arra gondolok ,hogy ők nem feltétlenül menekültek .ők az elő emberek akik majd fogagyák testvéreiket .Úgyan ők fegyver nélkül jöttek .de ha társaik utánuk hozzák fegyvereiket könyen meg lehet hogy beveszik európát .
Ha az országot ellenség támadná meg, alap hogy fegyverrel védeném meg, ami a miénk.
Ha nem így tettünk volna, a fővárosunk nagy valószínűséggel most Ankara lenne.
Ez bonyolult kérdéskör. Nem szívesen ölnék meg senkit sem!
Remélem, nem is kerül rá sor. Valószínűleg távol maradnék a gyilkolástól. Nem nekem való! Nem szeretem az erőszakot.
Elsővel értek egyet, külső támadás esetén önként dalolva megyek védekező harcba. Más megtámadására meg nem. De valószínűbb hogy polgárháború szerűségre kell készülnünk, azaz jobb ha mindenki fölfegyverkezik családvédelemre!
Élelem és víz tartalékot halmoz föl.
'De valószínűbb hogy polgárháború szerűségre kell készülnünk, azaz jobb ha mindenki fölfegyverkezik családvédelemre!'
No és kik állnának egymással szemben ?
Én elmenekülnék egy másik országba
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!