Képesek lennének A Magyarok elfogadni egy letelepült diplomás menekültet?
"Csak mert az elolvasott fórumok után igencsak úgy gondolom hogy a magyarok elég nagy parasztok. "
Ez már így ebben a formában nem igaz. Nekem alig négy holdam van és csak két tehenem.
8 as válaszoló.
Rád bízom mit hiszel.Ha melletted lőnének futnál te is. Vádheted a lakhelyed egyből fejbelőnek és te semmit sem tudsz tenni sőt halálod előtt egyetlen embert sem tudnál megvédeni.A paraszt túlzás de a rasszista az nem.
Elnézést kérek a parasztozásért de egy kicsit ösztönzően hatott rátok mivel azóta beindult a válaszadás.Azt annak szántam hogy hátha kapok pár őszinte véleményt és ezt köszönöm is
"Rád bízom mit hiszel.Ha melletted lőnének futnál te is. "
Ez már így, ebben a formában megint csak nem igaz. Mellettem például szét lőttek mindent mégsem futottam egy métert sem.
# 17/17 Időpont ma 19:50
Megtudnád mondani ez mikor történt és hol?A futást nem a lövöldözés alatt értem hanem utána. Úgy lönék le az embert akkor ahogy akarják jó esetben. Rossz esetben megvernek és lefejeznek.
Édesapám félzsidó ennél többet nem tudok róla mivel ez egy furcsa mondhatni családi probléma mivel probléma van édesapám apja kilétével.
Édesanyám színmagyar többet közt emiaat tanultam magyarul és gyerekkorom félet itt éltem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!