Két kérdés a menekültekkel kapcsolatban (? )
1. Ti mit gondoltok, milyen módszerrel lehetne megállítani a menekültáradatot, mi lenne a legésszerűbb módszer?
2. Csak én kezdek lassan rasszistaként gondolkodni, ha szóba jönnek a migránsok? Néha úgy érzem, egyszerűbb lenne lelőni mind. Hogy ezt a mondatot kifejtsem, panaszkodnak, hogy úgy viselkednek velük az európaiak, mint az állatokkal, miközben ők úgy viselkednek, mint az állatok + papírok nélkül vándorolnak illegálisan. Ha lenne útlevelük és kulturáltan viselkednének, én is máshogy állnék hozzájuk.
Az osztrák határ mellé kell tenni a menekülttáborokat és oda összegyűjteni mindet.
Amikor szökni próbálnak, udvariasan félre kell nézni.
1. Meg kéne szüntetni a folyamatos háborúkat Afrikában
2. Nem, nem csak te. Egy csomó más ember agyát is hasonlóan átmosták. Azt teheted ellene, hogy kicsit jobban megismered a helyzetet, és nem csak olyan híreket olvasol, ahol gonosz vadállatoknak festik le őket. A többségük kulturáltan viselkedik, és még útlevelük is van, csak a jobboldali hírportálok egyetlen szót sem szólnak róluk, mert az nem illene a politikai céljaikhoz. Persze a másik végletre sem kell átesni, hogy mindegyik menekült egy szent. Egyszerűen azt kell felfogni, hogy ők is emberek. Vannak köztük rossz emberek is, meg jó emberek is.
Rövid válasz:
A multi-kulturalizmus nevetséges. :D
És meg is van az eredménye! (Lásd: Svédország)
Valódi rasszizmus=Multi-kulturalizmus
"A többségük kulturáltan viselkedik"
Ahm......Szerintem látogass el Malmöbe. :)
"miközben ők úgy viselkednek, mint az állatok + papírok nélkül vándorolnak illegálisan. Ha lenne útlevelük és kulturáltan viselkednének, én is máshogy állnék hozzájuk."
Ha te ezért lelőnél egy embert, mert papír nélkül vándorol (és amúgy honnan veszed, hogy egy migráns "állatként viselkedik"?), akkor csak gratulálni tudok. De azért van még hova fejlődni...
Megállítani kétféleképpen lehetne:
1. Élhető körülményeket teremteni azokban az országokban, ahonnan útra kelnek.
2. Nem kecsegtetni azt az álmot, hogy Európában majd mindenkinek lesz munkája és remekül él, akárhányan is érkeznek.
8-asnak
Azta!
Ezt nézzétek gyerekek!
Egy igazi liberális multi-kulti szájhőst láthattunk most.
"1. Élhető körülményeket teremteni azokban az országokban, ahonnan útra kelnek."
Igen, de nem ez NEM Európa dolga!
Első, ha annyira unalmas, akkor minek kattintasz rá, és miért pazarolod az idődet arra, hogy válaszolj?
Ha nekem valami unalmas, akkor továbblépek, ilyen egyszerű.
Én nem olvasok se jobb, se baloldali támogatottságú médiát. Én csak látom, hogy amit megkapnak tőlünk ellátmányt, azt kiviszik a piacra eladni. Tehát kapnak enni, kapnak pénzt, kapnak tiszta ruhát, kapnak szállást, és még ez sem elég nekik. Azért nem tetszik, mert én, mint magyar állampolgár mikor kaptam meg ugyanezt a hazámtól, a kormányomtól?
Ha én nem megyek el dolgozni, akkor nem kapok se szállást, se ételt, se zsebpénzt, SEMMIT!!!
Többet költ rájuk az ország, mint a saját állampolgáraira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!