Ha elég "menekült" érkezik Európába, Magyarországra akkor mi fog történni? Adott jelre elkezdenek robbantgatni, fejeket levágni?
Annyira hülye vagy, hogy az már fájdalmas lehet.
1.3 milliárd muszlim nem terrorista, ahogy kb 1 milliárd katolikus sem mind pedofil.
Én csak azért félek tőlük mert koszos mezítlábas tanulatlan horda, nagy mennyiségben klikkesednek nem lehet őket integrálni, talán egyesek szerint nem is szabad (ne menjünk bele, ennek is megvan az oka). Senki nem tudja mi lenne ha mondjuk Budapesten lenne 300 ezer ilyen de érthető, hogy félünk a gondolattól. Szerintem nagyobb arányban lennének értéktelenek a munkaerő-piacon mint a magyarok / európaiak és ez épp elég baj.
Hát engem még egy menekült se kergetett meg, vagy fenyegetett meg filéző késsel, és fogadni mernék, hogy meglehetősen kevesen rendelkeznek ilyen negatív élményekkel. De hát magyarok volnánk, mi más dolgunk lenne, mint vakon és bután gyűlölni a másikat, csak azért, mert a nagyobb gázból menekülve érkezett ide, és nyilvánvalóan a mi sz*r életünkre pályázik.
Azért a birkaságnak is van egy határa, úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!