Szerintetek sokat költenek a bevándorlók Magyarországon?
Régóta foglalkoztat ez a kérdés, hogy vajon a bevándorlók mennyi pénzt költhetnek különböző közértekben vagy multikban, hogy mennyi bevételt hoznak a boltoknak.
Csak kíváncsi vagyok !
Előttem vásárolt a boltban 2 menekült,nem tul sok mindent vettek viszont mindketten a cigit keresték hogy azt hol lehet venni.
Szerbiában,bizonyos helyeken megnőtt a forgalom a boltokban.
Itt egy pontosabb válasz, csak a lepontozók figyelmébe:
Egy illegális bevándorló eltartása napi átlagosan 4300 forintjába kerül a magyar adófizetőknek. Az Európai Unió eddig csak a költségek töredékét bocsátotta Magyarország rendelkezésére. Az előző év második felében kezdődött migrációs hullám miatt már 31,4 milliárd forintot költött a rendőrség a határőrizet megerősítésére, technikai felszerelésére. Tájékoztatása szerint az illegális bevándorlók közül június elejéig több mint 5600-an részesültek orvosi ellátásban.
Szögezzük le, én sem örülök, hogy itt vannak.
De kell, hogy legyen náluk pénz.
Mai cikk az Indexen, mindegyiken tiszta ruha, új cipő.
A riporter kérdezi, hova és hogyan mennek.
A válasz: Németországba, egy részük taxival.
A taxi még néhány km-en is egy vagyon, nem hogy több százon.
Nem írom le az egész cikket, akit érdekel, az Index címlapján most is megtalálja.
2 es vagyok.Nem pénz nélkül lépnek be Magyarország területére.
Itt (Szerbia)széttépkedett papirpénz hagytak maguk után,dinárt, gondolom nem merték magukkal vinni mert akkor beazonositható honann jöttek meg amugy sem lehet Magyarországon vele fizetni,azt mondjuk nem értem az eurot miért dobták el.Volt interju több boltossal is,szépen költekeznek,és nem a leggagyibb dolgokat veszik meg.Nem hiszem hogy tőlünk bármi pénzt is kapnának,szóval ezt inkább otthonról hozzák magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!