Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatod a mesterséges méhek...

Támogatod a mesterséges méhek létrehozását és elterjedését?

Figyelt kérdés
Ez egyértelmű megoldást jelentene a gazdaságilag fejlett országok népesedési problémáira, ráadásul ha elég fejlettek leszünk, akkor tudunk genetikailag is javítani a magzatokon, tehát okosabb és egészségesebb emberek születhetnek meg, ami növeli az életminőséget is.
2015. júl. 26. 09:01
1 2
 11/16 Duenna ***** válasza:

Kérdező!

Innen már csak egy lépés választ el attól, hogy a férfiak szülhessenek gyereket! Ez a természet arculcsapása lenne!

2015. júl. 26. 11:20
 12/16 anonim ***** válasza:
11. Mint pl. ahogy a csikóhalak csapják arcul? Nem tudom. Szerintem a természetet az sem zavarja. Legalábbis még nem hallottam panaszkodni miatta.
2015. júl. 26. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Én támogatom.

Nem vagyok liberális, hanem erősen jobboldali.

A liberális megoldás a a migráció erőltetése, mely a lehető legrosszabb megoldás, ami csak létezik.

A liberális módszer tipikusan a "szarok mindenbe" módszer "odadobok valamit aztán majd csak lesz belőle valami".

Egyesek félreértik a mesterséges méhet, azt hiszik, hogy ez arra kell, hogy a férfiak is gyereket tudjanak szülni.Pedig, nem.

Ez azt jelentené, hogy genetikailag tökéletesített európaiakat tudnánk "gyártani". Nincsenek öröklött betegségek, nincs vakon vagy 4 ujjal születés....stb.

Ez megoldaná a demográfiai válságot, Európa megtudná őrizni eredeti jellegét ennek köszönhetően.

Viszont, emelni kellene az oktatás színvonalát, speciálisan képzett pedagógusok, nevelők kellenének hozz.Mivel az államilag nevelt egyének között sok a lelki sérült.

Egy hátulütője lenne.Ha ezek az emberek "öntudatra" ébrednének és rájönnének, hogy ők okosabbak, erősebbek, szebbek, mint a többi ember, akkor lehet, hogy majd uralkodni próbálnának.

2015. júl. 26. 14:27
 14/16 A kérdező kommentje:

"Innen már csak egy lépés választ el attól, hogy a férfiak szülhessenek gyereket! Ez a természet arculcsapása lenne!"

Minek szülnének a férfiak gyereket? Honnan vetted ezt a baromságot?

2015. júl. 29. 22:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Végre, a 13-asnak van esze, nem úgy, mint a többinek!
2015. júl. 29. 22:29
 16/16 anonim válasza:
Nem értem ez miért lenne jó. Elegen vagyunk már így is.
2017. jún. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!