Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legostobá...

Szerintetek melyik a legostobább és melyik a legkárosabb összeesküvés elmélet, aminek mégis sok ember bedől?

Figyelt kérdés
Szerintem a chemtrail viszi a prímet, ha hülyeségről van szó, elvégre szimplán a tájékozatlanságból fakad az egész, a legveszélyesebb viszont az oltásellenes teóriákat tartom, mert akármekkora hülyeségben hihetsz a gyíkemberektől a szabadkőműves világ összeesküvésig, de nem fogsz se te, se senki más belehalni! Az oltásellenességbe viszont könnyen lehet, hogy igen.
2015. júl. 22. 09:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

"Az a legveszélyesebb, ami egyes csoportokat kiált ki bűnbaknak valamilyen vélt vagy valós problémáért."

Most pl. az Orbán-kormányt, mint csoportot.

2015. júl. 22. 12:55
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

12:55

Így van, ez egy tipikus összeesküvés-elmélet. Az ország évtizedes vagy évszázados gondjaiért egy 5 éve regnáló kormányt okolni elég nagy szűklátókörűség.

Mondom ezt annak ellenére, h nem vagyok nagy Fidesz-fan...

2015. júl. 22. 13:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Oltásellenesség, egyértelmű. Komolyan, ha néha van szerencsém összefutni egy egy ilyen emberrel, sokszor már sírni volna kedvem a sok eget verő marhaságtól amit összehordanak. Én gyógyszerész vagyok, szóval van némi elképzelésem ezekről a dolgokról. De nem kell 5 évig egyetemre járni, hogy 3 perc alatt utána nézzen az ember az interneten, hogy van-e valóságalapja annak amit a Mancika hallott a zöldségesnél vagy nincs.

A másik dolog még szerintem ami rettenetes, az a gyógyszerellenesség. Hiszen tudjuk, hogy a gyógyszerek egyetlen céllal készülnek, hogy betegek legyenek tőlük az emberek... Ez talán kevésbé rossz, mint az oltásellenesség, mert ezzel maximum magának árt az ember, kivéve ha a gyerekének. Volt ilyen nem normális "természetgyógyász" szomszédom. A lánya hozzám járt át, hogy a menstruációs görcseire adjak valamit, mert a anyja csak kézrátétellel volt hajlandó "segíteni".

Amúgy én úgy vagyok ezekkel az összeesküvés elméletekkel, hogy még ha föl is tételezzük, hogy igazak lehetnek, én nem akarok úgy élni, hogy minden percben rettegek valamitől. Ennyi erővel rögtön el is kaparhatnám magam. Ha leszállnak az ufógyikemberek, sokat úgyse tehetek ellene.

2015. júl. 22. 14:33
 14/21 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem az NSA, hogy megfigyelik az embereket.

Jah, nem is, arról már kiderült, hogy valóság.

Nyugi Sir Butcher, én még emlékszek rá mikor évekkel ezelőtt itt okoskodtál, hogy ez mekkora baromság, aztán meg azóta is hallgatsz, nem szívesen beszélsz a pofára esésedről:)

2015. júl. 22. 15:12
 15/21 anonim ***** válasza:
A legostobább szerintem, nem tudom előttem írták-e, mert nem olvastam végig, az az elmélet miszerint a magyarok a Sziriuszról jöttek.
2015. júl. 22. 16:00
 16/21 anonim ***** válasza:
19%
Kellően ostoba és káros elmélet, hogy a zsidók a kiválasztott nép. Ráadásul ezt saját magukról terjesztik.
2015. júl. 22. 16:27
 17/21 anonim ***** válasza:

Számos hasonló kérdés van, és mind bizonyítja, hogy a válasz eleve csak hibás lehet.

Nincs legostobább és legkárosabb. Csak valamilyen szempontból van ilyen. Itt például "legkárosabb" alatt a többség azt érti, hogy a legtöbben halhatnak meg potenciálisan. Csakhogy ez észlehető, ezért megállítható. A butaság mértéktelen terjedése viszont - szerintem - sokkal károsabb. Az ugyanis egy szint után nem megfordítható. Ha a fősodort a buták határozzák meg, elképesztő mennyiségű ostobaság történik fokozódó ütemben, ami simán az előbbinél jóval több halált okoz. A legkárosabb összeesküvés-elmélet ezért az, amely a butaságot dicsőíti. Ez alattomos és észrevétlenül (ezért felkészülhetetlenül) halálos.

2015. júl. 22. 17:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

16:27

"Kellően ostoba és káros elmélet, hogy a zsidók a kiválasztott nép. Ráadásul ezt saját magukról terjesztik."

Ebben nincs semmi különös. Minden nép ezt mondja magáról. (Igen, a magyarok is.)

2015. júl. 22. 18:52
 19/21 anonim ***** válasza:
7%

"Ebben nincs semmi különös. Minden nép ezt mondja magáról."

Ez egyáltalán nincs így. Pláne most, amikor a nemzeti büszkeség és a rasszizmus közé egyenlőségjelet tesznek a médiában. A második világháború után rákerült a szájkosár mindenkire.

"Igen, a magyarok is."

Épp ellenkezőleg. A kommunizmusban átmosták az emberek agyát, és az átprogramozásnak köszönhetően, magunkról az a tévképzet alakult ki, hogy a magyar "bűnös, rasszista, kirekesztő, trappista". Nézz körül a gyakorin. Minden második kérdés hungarofób.

Az index az olimpiai sikereink azalatt is arra verte a nyálát, hogy nem szabad örülni a magyar sikereknek, mert az kirekesztő stb...

2015. júl. 22. 19:12
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Akkor te valami piszok fura gyakorikerdeseket és index-et olvasol. Az én böngészőm egészen másféle adatokat mutat.
2015. júl. 22. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!