Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az ISIS-ről?

Figyelt kérdés

Ez egy tavalyi ISIS propagandafilm, de még csak most fedeztem fel.

[link]

Nem igazán értek a témához, úgyhogy bocsi ha hülyeséget kérdezek:

Hogyan lehetnek ilyen gátlástalanok?

4:30 perctől pedig miért lövöldöznek az autósokra, egyáltalán ez melyik országban van?

Gondolom ez a kérdés törölve lesz a videó miatt, úgyhogy arra kérem a moderátorokat ha lehet, hogy csak este felé töröljék. Köszönöm!

2015. júl. 19. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Ez egy terror szervezet csak h értsd.

Szerintem az ilyet minden normális ember elítéli.

Tessék

https://www.youtube.com/watch?v=z2QHldT1TIg

Remélem érthető.

2015. júl. 19. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb lenne visszabombázni a középkorba, de pontosan ez a típusú közel-keleti jelenlét volt az, ami megteremtette. Pusztítják a civileket és a történelmi kincseket. A legalja emberek, akiket ma a hátán hord a föld. Viszont ezt a típust hagyományos módon nem lehet legyőzni. A terroristák nem azért terroristák, mert azok akarnak lenni, a terrorizmus egy válasz arra, ami náluk történik.
2015. júl. 19. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ISIS az arab világ leghitványabb söpredéke.

Ezek nem szabadságharcosok, hanem gazemberek.

(Nem néztem meg a videót)

2015. júl. 19. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként választ adva a másik kérdésedre, ezek a videók Irakban, Szíriában és Líbiában készülnek, mert ott tevékenykedik az ISIS.
2015. júl. 21. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!