Szeretném ha lenne egy zsidó (izraelita), akivel levelezhetnék. Volna kedved? (A többi lenn! )
Figyelt kérdés
Privátban is válaszolhatsz, ha van benned ráció, empátia, emberség és önkritika. A dolog lényege, hogy szeretném megismerni hiteles forrásból a zsidó álláspontot számos kérdésben. Első körben talán induljunk ki onnan, hogy mit jelent számodra az antiszemitizmus, és mit szólsz a holokauszt tagadás törvényi szankcionálásához? (Egy nem zsidó)2010. márc. 5. 15:35
2/17 A kérdező kommentje:
Kicsit konstruktívabb válasz? ;)
2010. márc. 5. 15:54
3/17 anonim válasza:
És benned van ráció.empátia ,emberség és önkritika?Mert a kérdésed megfogalmazása valahogy nem olyannak tűnt.
4/17 A kérdező kommentje:
Tégy egy próbát, ha komolyan érdekel...
2010. márc. 5. 16:25
5/17 anonim válasza:
Szerintem kicsit felesleges ilyennel próbálkoznod.
Már én is próbáltam, és - a kérdés feltevéséből adódóan - egyből mocskos antiszemita lettem.
7/17 anonim válasza:
Miért akarsz olyanokkal levelezni, akik csak az antiszemita és rasszista szavakat ismerik?
9/17 anonim válasza:
Persze lehetséges, de vannak feltételei:
1. Igazold, hogy van legalább egy zsidó 4 generációra visszamenőleg a felmenőid között.
2. Utalj át 200ezer magyar forintot egy héten belül a bankszámlámra, különben antiszemitizmusként könyvelem el.
3. Ha a Holokausztról kérdezel, részemről meg is szakítottuk a kapcsolatot.
4. Ha ellent mondasz, feljelentelek a tagadásáért.
Rosenfeld Samu
10/17 anonim válasza:
Ezzel az írással annyira összezavartál, hogy el se tudom dönteni, hogy fake vagy nem fake!:) Ötös!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!