Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A migránsok, és a kettős...

A migránsok, és a kettős állampolgárok is vagy ingyen vagy kedvezményesen utazhatnak a MÁV-al, akik meg itt adóznak azok nem? Nem felháborító?

Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 14:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Alapvetően az az elv, hogy a rászorulókat segítsük. Ilyenek a menekültek, az idősek, a gyerekek... stb.
2015. júl. 15. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Én se értek egyet ezzel az ingyenes majomkodással. Ellepik a nyuggerek meg a bevándorlók a voanatot aztán a tisztességes munkába/iskolába járó embernek már hely se jut. Hányszor volt már h nem tudtam felszállni a Volánra mert tele volt nyuggerrel aki ment a Tescoba ahol 20 Ft-tal olcsóbb volt a farhát mint a kisboltban...

A menekültekről már nem is beszélve, bár ha erről vanszó, mégiscsak jobb, ha elvonatoznak innen, mint ha a Keletinél csöveznének fél évig, amíg nagy drágán ki nem toloncoljuk őket...

2015. júl. 15. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező előttem is irták attól hogy valaki kettős állampolgár nem kap kedvezményt.

Ha már az utazást feszegeted,a magyarok egy része miért utazhatnak ingyen Szlovákiában?

2015. júl. 15. 20:48
 14/14 anonim válasza:

Migránsok hadd utazzanak, még a végén itt maradnak, ahogy egy korábbi válaszoló írta.

Azok a kettős állampolgárok magyar nemzetiségűek.

Legalábbis én csak magyar anyanyelvűekkel találkoztam eddig akik magyar igazolványt mutattak...

Könyörgöm ne sajnáljuk már magyar testvéreinktől azt az évi 4 db 90%-os utazást magyar földön, ha már egyszer odakinn ragadtak.

Hadd jöjjenek már át és hadd ápolhassuk a magyar kapcsolatokat...

Plussz, ha ők átjönnek, vesznek egy hamburgert, hozzá egy üdítőt, talán valami mást is, ha már itt vannak...

Számold ki annak mennyi az áfatartalma...

Kérdező, azt írtad, hogy az is felháborító, hogy a 65 év feletti és a 6 év alatti magyar igazolvánnyal rendelkezők

is ingyen utaznak. Minden uniós állampolgár így utazik a magyar vasúton, nem csak ők. Nem vagyok tisztában a külföldi vasúttársaságok kedvezményeivel, de ahogy most gyorsan én is utánnaolvastam máshol is hasonló a szisztéma.

Plussz a magyar 65 év felettiek és a 6 év alattiak sem adóznak, mégis megkapják a 100%-os kedvezményt... Hát nem szörnyű:D?

És mégvalami: van aki nem adózik, magyar állampolgár 6 éves elmúlt, nincs 65 sem, és mégis ingyen utazik.(Bliccelőkre gondolok)

Na szerintem az a felháborító...

2015. júl. 17. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!