Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg ezért kell a kettős...

Tényleg ezért kell a kettős állampolgárság sok embernek?

Figyelt kérdés

Eléggé felháborító hogy én fizetem az adót nem is keveset, erre ezek meg kettős állampolgárok és minél jobban élősködnek a nemzeten. Meg élősködnének.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__70070..

2015. júl. 12. 07:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a ráknak pontoztatok le?

Én azt írtam ahogy a törvényben van.

Vagy baj, hogy én nem a gyűlöletet hirdetem a külhoni magyarok iránt?

Ha holnap arra ébrednétek, hogy ahol laktok egyszer csak Oroszországhoz (pl.) tartozik és elvesztitek magyar állampolgárságotok (de kaptok oroszt) és akik az anyaországban maradtak egyből leoroszoznak titeket.

Pár évre rá felkínálják a magyar állampolgárságot újból, akkor elfogadnátok?

++++++++++++++++

Mellesleg ha itt irigykedtek az évi 5 darab 90%-os buszjegyre, akkor mit mondotok azokra a roma családokra, akik havi több tízezer forint segélyt kapnak, amit utána elisznak és elszívnak?

Vagy az Isten háta mögülről jövő bantu négerekre, akik egyszer csak betoppantak Magyarországra és kapják a szállást, meleg ételt stb.?

2015. júl. 12. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:

# 11

Szeretnék találkozni egy olyan emberrel, aki egyik nap Magyarországon feküdt le, és másnap már egy másik országhoz tartozott az a terület ahol felébredt.

Ja, hogy ennek lassan 100 éve? :-)

Akkor miről is van itt szó?

2015. júl. 12. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!