Erről mit gondoltok? EZT MIÉRT HAGYJUK?
17:39
"cigányokról, náluk teljesen megszokott, hogy szamurájkarddal, késsel, csoportosan, falkában, felfegyverkezve járkálnak, törnek-zúznak, zaklatnak, rabolnak, fosztogatnak, ölnek magyarokat.
Ők indiai bevándorlók, látjuk mi lett a vége."
És még te beszélsz demagóg hasonlatról? :D
Én csupán tényeket közlök, amik ugye makacs dolgok.
Ha neked fáj az igazság, a te bajod.
20:15
Tények? Hol láttál te afrikai bevándorlót szamurájkarddal mászkálni?
"Idejönnek, szállást, ételt kapnak és ezt csinálják???"
Jaja. Bezarnak 1900 embert egy 800 fore meretezett mini bortonbe, aztan meg csodalkoznak hogy ez a vege.
Elarulom hogy aki elrendelte hogy 1900 embert zarjanak be oda, az pontosan tudta hogy ez lesz. Ez volt a celja.
A sok birka meg kajalja. Mint a kerdezo.
#24-nél a pont!
Ha a kormánypropagandának garázda bevándorlók kellenek,
akkor megteremtik ehhez a körülményeket.
:)
00:36
A cigányokhoz hasonlítottad az afrikai bevándorlókat. Legalább a saját írásodat tudd értelmezni.
"szerintem kussoljanak hogy egyáltalán bejöhettek ide. "
Nem johettek, bejottek. Tevedesben leledzel.
Ezt most olvastam, egy youtube kommentelő véleménye.
Osztom ;)
És vajon annak sok sok millió milliárd embernek hány százezer tábor kell majd építeni ? És mi van ha nekik nem sátor kell hanem az az üres magyar ház ?
Amúgy meg milyen túlzsúfoltság ?
A tábor nyitott ! Napi 6000Ft zseb pénzt kapnak (180.000 Ft /Hó)+ ruha szállás kaja stb. 1km odébb lévő Pennyhez is taxival járnak és olyan tömött szatyrokkal szállnak ki....
Mikor kapott egy magyar ember is ilyen ellátást az államtól ? SOHA!
Nem furcsa hogy ezek "menekültek " 90% életerős fiatal férfi arról nem is beszélve hogy ugyan menyibe került nekik idáig eljönni ki pénzeli ezeket az embereket ? Hogyan tudnak 6-7 millió Ft összeszedni otthon abban nyomorban amivel eljönnek idáig ?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!