Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem képesek nyugton...

Miért nem képesek nyugton maradni ezek az emberek?

Figyelt kérdés
A Közel Kelet és Észak Afrika már sok évtizede a világ darázsfészke, csak probléma van ezekkel a helyekkel. Tudom, hogy a Nyugat beavatkozásai is csak szították a tüzet, de olyan nehéz lenne letenniük a fegyvert és megpróbálni békében élni egymással? Miért kell nekik mindig pattogni? Mikor lesz ott béke?
2015. júl. 6. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha belegondolsz arra sok a "kincs" mind olaj, mind pedig gyémánt stb. Nem lesz béke még a pénzért fog harcolni mindenki...bőrszíntől és vallástól függetlenül!
2015. júl. 6. 18:49
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Tudom hogy a USA egy komoly akadály a világbéke útjában (akárcsak a többi nagyhatalom), de én akkor sem értem, hogy ezek az emberek miért hagyják magukat befolyásolni, miért lehet olyan könnyen uszítani és egymásnak ugrasztani őket... Buták? Vagy a vallásuk az oka? Esetleg az erőforrásaik szűkössége?
2015. júl. 6. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon miért hagyják az emberek. hogy a politika egymás ellen uszítsa őket?

Ugyanaz, kicsiben.

2015. júl. 6. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk mindhárom? Világbékére nem sok esély van, elvégre emberek vagyunk, de a vallások kiirtása sokat lendítene a dolgon.
2015. júl. 6. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is olyan élethelyzetben lennél hogy nincs mit enni, inni, körülötted sorra hullanának el az emberek betegségekben, háborúkban és az átlag életkor 30 év körül mozogna akkor lehet te se tudnál nyugton maradni.
2015. júl. 6. 18:59
 6/9 A kérdező kommentje:
#3 Az egész világon ugyanez megy kicsiben, mindenhol megy a széthúzás... De azért itt tényleg max. a neten osztja egymást egy liberális és egy jobbikos, ott viszont falvakat gyújtanak fel, embereket köveznek halálra, ha valamiben nem értenek egyet az emberek. Azért ez nagyon nem mindegy, nem érdemes Magyarországot ezekkel a földi poklokkal összehasonlítani. Miért nem képesek az ottaniak rájönni arra, hogy a háború csak háborút szül?
2015. júl. 6. 19:02
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 épeszű ember változtatni próbálna, nem folytatni a hagyományokat.
2015. júl. 6. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
7# Ők is változtatni akarnak csak ez békés úton nem lehetséges mert mindenki a saját igazát hajtogatja.
2015. júl. 6. 19:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Az egyetlen változás ami ott történik, hogy a különböző terrorszervezetek váltogatják egymást a dobogó első helyén.
2015. júl. 7. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!